Оновлення асортименту і мега розпродаж у Фокстрот

У зв’язку з оновленням товарного асортименту популярний ритейлер проводить масовий розпродаж побутової техніки та електроніки зі знижками до 50%. 

Акція Мега Sale зібрала найвигідніші пропозиції і діє з 11 до 21 квітня у всіх магазинах роздрібної мережі і в інтернет-магазині Фокстрот. Серед спеціальних пропозицій кожен покупець зможе знайти те, що йому необхідно: від сучасних смартфонів, ноутбуків і телевізорів до дрібних аксесуарів і корисних товарів для побуту, які можна придбати зі значними знижками. 


Хітами продажів у Фокстрот очікуються популярні моделі смартфонів, LCD телевізорів, холодильників, іншої великої і дрібної побутової техніки й електроніки. Тому якщо покупець замислювався про покупку нової техніки або сучасного гаджета, та ще й так, щоб добре заощадити, то дисконт-шопінг у Фокстрот – чудовий привід реалізувати задумане. Більш того, це можливість не тільки дозволити собі купити те, що давно хотілося, але і накопичити бонуси для наступної вигідної покупки в Фокс-клубі. 


– Бренд Фокстрот чує очікування покупця і реагує на асортиментні тенденції ринку, тому ми регулярно оновлюємо лінійку товарів. І мега розпродаж в мережі – один з дієвих інструментів задовольнити споживчі очікування, надати покупцеві можливість придбати необхідні товари зі знижкою, а також, у зв'язку з оновленням, уявити товарні новинки, – прокоментував В'ячеслав Поврозник, виконавчий директор торгової мережі Фокстрот. 

У мережі Фокстрот додають, що весь асортимент товарів, що беруть участь у розпродажі, представлений в роздрібних магазинах мережі Фокстрот. Тут можна знайти холодильник GORENJE NRK 621 PS4 на 2100 грн дешевше за попередню ціну, телевізор SAMSUNG UE40NU7100UXUA зі знижкою в 1300 грн. А ноутбук LENOVO Legion Y530-15ICH у дні розпродажу буде дешевше на 4 270 грн! 

Довідка. Торгова мережа Фокстрот – одна з найбільших в Україні роздрібних мереж за кількістю магазинів і обсягами продажів електроніки та побутової техніки. Бренд Фокстрот розвивається як омніканальній (офлайн і онлайн торгівля) і в 2019 році відзначає 25 років роботи в Україні. Станом на початок 2019 року налічує 162 магазини загальною торговою площею 153 тис. м кв. в 90 обласних і районних центрах України. Відвідуваність магазинів в 2018 році склала 27,8 млн осіб. Розвивається інтернет-магазин foxtrot.com.ua, трафік відвідування якого досягає 8 млн користувачів на місяць. Діє програма лояльності «Фокс Клуб», кількість учасників якої на початок 2019 року перевищила 8,2 млн. Група компаній «ФОКСТРОТ» розвиває бренди Фокстрот, «Техношара» (ритейл побутової та електронної техніки), «Секунда» (часовий ритейл), а також DEPO't Center і Fantasy Town (управління нерухомістю в ГК ФОКСТРОТ). Керівники ГК ФОКСТРОТ – Валерій Маковецький і Геннадій Виходцев.

ГКФрозвиває бренди