Фокстрот в оновленому форматі відкриється в Кривому Розі

Мультиканальний ритейлер побутової техніки та електроніки продовжує процес реформату існуючих магазинів мережі Фокстрот, приділяючи увагу втіленню нових ідей і цінностей. 

19-21 квітня оновлений Фокстрот запрацює у Кривому Розі по вул. Ватутіна, 39. Загальна площа супермаркету становить 818,9 м2, торгова – 598 м2. З цієї нагоди для жителів і гостей міста відбудеться свято з різноманітними конкурсами та розіграшами подарунків. 

Покупці зможуть скористатися спеціальними пропозиціями з купівлі акційної техніки зі знижкою до 30% і позмагатися за звання власника найбільшого за сумою і найдовшого за кількістю позицій чека. Володаря чека з найбільшою кількістю позицій очікує в подарунок смартфон SAMSUNG SM-A505F Galaxy A50 4/64 Duos. А ось щасливчик з найбільшою за сумою покупкою виграє LCD телевізор 37-42 "SAMSUNG UE40NU7120UXUA. 

Також у дні відкриття серед покупців Фокстрот буде проведена безпрограшна миттєва акція. Для участі в ній необхідно зробити покупку на суму не менше 999 гривень і витягнути гарантований подарунок, серед яких – колонки, сковорідки, сертифікати на 200 бонусів і купон зі знижкою 20% на будь-який посуд. 


– Згідно зі стратегією розвитку мережі Фокстрот ми продовжуємо рестайлінг вже функціонуючих торгових точок і плануємо відкриття нових супермаркетів, – коментує В'ячеслав Поврознік, виконавчий директор мережі Фокстрот. - У процесі оновлення для нас важливо зберегти ідентичність бренду, якому цьогоріч виповнюється 25 років. І при цьому модернізувати ключові бізнес-процеси, реалізувати нові цілі, ідеї та формати, і, як підсумок, – удосконалити рівень споживчого сервісу. 

CEO Фокстрот також додав, що покращений магазин Фокстрот у Кривому Розі поєднує в собі широкий асортимент новинок, топових моделей техніки і електроніки і продовжує розвивати ключові цінності магазинів мережі. Для обслуговування і комфорту покупців в магазині обладнані касова зона і зони сервісу з можливостями надання послуг Пікап, екстра-сервісу і покупки техніки в кредит. У новому форматі представлена діджитал-зона, полки зі смартфонами, товарні ряди із вбудованою побутовою технікою, телевізорами і популярними девайсами. 

Нагадаємо, в жовтні 2018 року для жителів Кривого Рогу відбулося відкриття оновленого магазину на бул. Вечірній, 31. У 2019 «першою ластівкою» серед реформатів стало відкриття в березні оновленого супермаркету у Кропивницькому

Довідка. Торгова мережа Фокстрот – одна з найбільших в Україні роздрібних мереж за кількістю магазинів і обсягами продажів електроніки та побутової техніки. Бренд Фокстрот розвивається як омніканальній (офлайн і онлайн торгівля) і в 2019 році відзначає 25 років роботи в Україні. 

Станом на початок 2019 року налічує 162 магазини загальною торговою площею 153 тис. м кв. в 90 обласних і районних центрах України. Відвідуваність магазинів в 2018 році склала 27,8 млн осіб. Розвивається інтернет-магазин foxtrot.com.ua, трафік відвідування якого досягає 8 млн користувачів на місяць. Діє програма лояльності «Фокс Клуб», кількість учасників якої на початок 2019 року перевищила 8,2 млн. 

Група компаній «ФОКСТРОТ» розвиває бренди Фокстрот, «Техношара» (ритейл побутової та електронної техніки), «Секунда» (часовий ритейл), а також DEPO't Center і Fantasy Town (управління нерухомістю в ГК ФОКСТРОТ). Керівники ГК ФОКСТРОТ – Валерій Маковецький і Геннадій Виходцев.  

Детальні умови щодо анонсованих акцій дізнавайтеся у вищезгаданому магазині «Фокстрот» або на сайті 
www.foxtrot.com.ua.

ГКФрозвиває бренди