Фокстрот привітав найсильнішу рятувальницю-2019

21-22 вересня у самому центрі Києва відбулися Міжнародні змагання "Найсильніший пожежний-рятувальник-2019".
Організатор батла “найсильніших” – Головне управління ДСНС України.
Свого фаворита вибрав й Фокстрот як соціальний партнер ДСНС України. 

Усі учасники змагань (21 команда пожежників-рятувальників з України та їх колеги з Республіки Білорусь, Польщі, Литви), мали подолати наступні етапи: підйом рукавної лінії по сходових маршах на 3-й поверх, фіксація рукава у спеціальному контейнері, витягання вантажу на майданчик імітованої вежі, переміщення балки вагою 72,5 кг за допомогою кувалди на відстань 1.5 метра, “стрільба” з пожежного рукава водою по мішені, евакуація макета людини вагою 47 кг з зони умовної небезпеки. 


У головному підсумку – загальнокомандний залік – переможцями Міжнародних змагань «Найсильніший пожежний-рятувальник» визначено команду з Мінська (Республіка Білорусь) – 1 місце. 2 місце посіла збірна команда Києва, 3 місце взяла команда Рівненської області.  


За підсумками змагань Фокстрот обдарував цінним призом переможницю індивідуального забігу серед жінок. Подарунок отримала пожежниця-рятувальниця Наталія Бондаренко з Мінська, представниця команди Республіки Білорусь.  

– Безпека та комфорт – наші цінності, які бренд «Фокстрот» зміцнює своєю щоденною роботою, а наш соціальний проект «Школа безпеки» примножує ці чесноти у партнерстві з рятувальниками ДСНС України, – прокоментував змагання генеральний директор ГКФ Геннадій Виходцев.  


Бренд Фокстрот, який розвиває Група компаній Фокстрот на чолі з Геннадієм Виходцевим, є багаторічним партнером ДСНС України у справі профілактики ситуацій, небезпечних для життя людини. Фокстротівські Уроки Безпеки добре відомі молодшим школярам, їх батькам та вчителям предмету Безпека життєдіяльності. Вони – складова соціального проєкту “Школа безпеки”, який має гасло “Комфортно там, де безпечно”. Цьому проєкту вже 10 років. 

Трохи про формат Firefighter Combat Challenge

Змагання Найсильніший пожежний-рятувальник вперше були проведені у США, у 1974 році. Формат “Firefighter Combat Challenge”, який потім було поширено в Англо-Америці та Європі. Всі дії, які виконують пожежні-рятувальники, характерні для їхньої професійної діяльності.  


Власне в Україні змагання у форматі Firefighter Combat Challenge вперше відбулися у 2017 році. Їх приймали Київ, Дніпро, Рівне, Львів. У столиці “Найсильніший пожежний-рятувальник” вдруге. В цьому році змагання отримали статус міжнародних завдяки участі команд з Республіки Білорусь, Литви, Польщі.  

У 2019 році до Києва, щоб взяти участь у змаганнях, з'їхалися команди з усієї України та ближнього зарубіжжя, щоб продемонструвати свої професійні навички та вибороти титул найсильнішого в наступних номінаціях: 

• індивідуальні забіги серед жінок; 
• індивідуальні забіги серед чоловіків; 
• “тандеми” серед чоловіків; 
• “тандеми” серед жінок; 
• «тандем mix»; 
• командна естафета; 
• командний залік.

Засади безпечної життєдіяльності у Групі компаній Фокстрот

З 2003 року ГКФ за особистої підтримки Геннадія Виходцева сприяє державним органам влади (ДСНС и МОН України) у популяризації правил юезпеки для школярів. З 2008 року ГКФ реалізує соціальний проект «Школа безпеки» під девізом «Комфортно там, де безпечно!» У рамках проєкту було створено навчальний мультсеріал «Фокс і Трот поспішають на допомогу». Він рекомендований для роботи з молодшими школярами Міністерством освіти та науки України. 


За мотивами мультфільму створено розклад уроків та листівку «При пожежі дій правильно!». Їх передано в дитячі навчальні заклади для візуалізації правил безпечної життєдіяльності. Сам проєкт «Школа безпеки» було визнано переможцем 7-го Національного фестивалю соціальної реклами від Спілки рекламістів України у своїй номінації, що підтверджує правильність напрямку соціальної відповідальності Групи компаній Фокстрот.

ГКФрозвиває бренди