Фокстрот поярмаркував у Запоріжжі

12 жовтня у Запоріжжі пройшов традиційний Покровський ярмарок, в рамках якого ювілейний п’ятнадцятий рік поспіль Головне управління ДСНС України у Запорізькій області провело Всеукраїнську громадську акцію "Запобігти. Врятувати. Допомогти». 

Під час ярмарки 6 годин тривало свято безпеки, під час якої фахівці ДСНС нагадали людям про важливість дотримання правил безпеки життєдіяльності. Рятувальники представили увазі громадян виставку сучасної спецтехніки. Артисти з великої сцени не тільки розважали гостей свята, а й мали на меті привернути увагу широких верств населення до діяльності аварійно-рятувальних підрозділів. Зі сцени звучали патріотичні пісні про Україну, композиції про вічні цінності людства: «любов», «родину», «дружбу»…

  

Про безпеку у побуті розказав на локації рятувальників бренд «Фокстрот», який приїхав на цей всеукраїнський ярмарок зі своїм фірмовим мультфільмом – https://www.youtube.com/watch?v=nA6g1XrDbtI, навчальними вікторинами та подарунками для дітей. Третій рік поспіль активності Покровського ярмарку підтримує Група компаній Фокстрот у рамках власного соціального проекту «Школа безпеки» під гаслом «Комфортно там, де безпечно». 


- Хочемо привітати Запоріжжя з днем міста, а наших соціальних партнерів – зі святом безпеки, – прокоментував партнерство із Покровським ярмарок генеральний директор ГК Фокстрот Геннадій Виходцев. – У ці дні тут поярмаркує максимальна кількість мешканців та гостей міста, які разом зі своїми малюками пригадають найголовніші правила життя: як бути живими та здоровим. А «Фокстрот» по-партнерськи допоможе святу бути яскравим. 


Молодші учасники свята на локації з лисичкою Фокс проходили квест безпеки, розглядали стенди з виставкою дитячих малюнків «ДСНС очима дітей», на якій було представлено понад 100 учнівських робіт. Давні друзі «Фокстроту» та помічники рятувальників – команда ДЮП «Лицарі вогню» намалювали усім бажаючим святковий аквагрим. Усі разом вони запрошували дітвору переглянути мультфільм «Фокс і Трот поспішають на допомогу» та за допомогою пластиліну виготувати його персонажів або правила безпеки. Усі, хто взяв участі у пластилиновому конкурсі, отримали «Розклади уроків від Фокса і Трота». А найбільш творчою молоддю, за результатами конкурсу пластилінових персонажів, стали школярі сім'ї Кондрашових: мама Інна особисто надихала своїх дітей Лізу, Вероніку, Микиту й Олексія. У результаті, їх лисичка була найбільш реалістичною, а в ярмарковому трофеї з'явилися подарунки – навушники, заплічники та подушка «Обіймаємо! Ваш «Фокстрот» 


Нагадаємо, що Покровський ярмарок – один з найдавніших ярмарків в Україні. Кожен рік його відвідують близько 100 тисяч людей.

ГКФрозвиває бренди