Василь Перепелиця призначений першим заступником генерального директора ГК «Фокстрот» з розвитку та інвестицій

24 жовтня 2019 генеральний директор ГК «Фокстрот» Геннадій Виходцев підписав внутрішнє розпорядження про призначення Василя Перепелиці першим заступником генерального директора ГКФ з розвитку та інвестицій. 

Василь Перепелиця працює в Групі компаній Фокстрот (ГКФ) з 2009 року. На позиції фінансового директора ГКФ за цей час він не тільки керував фінансами, але й реалізовував корпоративну стратегію, спрямовану на максимізацію вартості брендів, які розвиває Група. Це було б неможливо без інноваційних ідей, унікальних для українського ринку. Тому В. Перепелиця створив платформу, здатну успішно реалізовувати весь інноваційний цикл - від народження ідеї до її повної імплементації. Причому інноваційний підхід застосовувався не тільки в моделі структурного фінансування для реалізації торгових і інвестиційних програм ГКФ, але і в створенні абсолютно нових бізнесів в області FinTech, управлінні активами і direct equity investments.



Під керівництвом Василя команда фінансово-економічного департаменту ГКФ значно знизила фінансові витрати за кредитними продуктами для бізнесів Групи, диверсифікувала відносини з кредиторами, особливо в кризові часи для українського бізнесу. У складному 2013 році під керівництвом В. Перепелиці була створена єдина у своєму роді на ринку рітейлу України IТ-платформа «Фінансовий супермаркет» з інтеграцією банків і фінансових компаній, активних на ринку споживчого кредитування. У цьому ж сегменті успішно розвивається і спільний проект з великим роздрібним банком в області кредитних карт. 

Досягнення Василя за 10 років роботи в ГКФ дозволили йому стати не тільки успішним менеджером вищої ланки, а й со-інвестором в проекти фінансового сектора та альтернативної енергетики. 

«Група компаній «Фокстрот» постійно досліджує нові, перспективні напрямки бізнесу. Ми завжди дбали про якість життя покупців в магазинах електроніки і побутової техніки Фокстрот, привносячи в їх будинок комфорт, забезпечуючи вільним часом і відкриваючи доступ до фінансових інструментів для великих можливостей, - коментує Василь Перепелиця. - Сьогодні ми дивимося в майбутнє як учасники глобальних процесів, коли інвестори все більше звертають свою увагу на проекти соціальної значимості». 

На позиції першого заступника генерального директора ГК «Фокстрот» з розвитку та інвестицій Василь Перепелиця продовжить займатися пошуком нових можливостей для ГКФ, розширенням портфеля перспективних проектів. 

ГКФрозвиває бренди