Фотовальс сподобався Фокстроту

бренд виступив партнером фотовиставки «День-2019» «ВЕЛИЧ ПРОСТОТИ», що запрацювала у Києві за результатами ХХІ Міжнародного фотоконкурсу видання «День» 

8 листопада відбулося урочисте відкриття XXI Міжнародної фотовиставки «День» -2019 з символічною назвою «Велич простоти». У цьому складному і тернистому році символом фотоконкурсу стала тернова шипшина, а роботи, надіслані фотографами, в більшості також відображали драматичні моменти сучасної історії України та людей, які її створюють. Організатори фотоконкурсу отримали 2500 знімків від півтори сотні фотографів, але відібрали найкращі роботи про магістральні події цього року, заряджені оптимізмом та вірою в Україну.

Серед 200 світлин є й робота, відзначена брендом «Фокстрот».


«Ми вже 9 років підтримуємо фототоконкурс «Дня» – наймасштабніший серед подібних соціальних проектів України, – зауважила Алевтина Белецька, прес-секретар ГК Фокстрот. – Цього року, як завжди, обирати переможця було непросто, але наше спільне «фокстротівське» журі відзначило роботу «Вальс квітів» харківської фотомайстрині Тетяни Золотарьової. Стільки у цій світлині смаку, соку та енергетики, що Фокстрот як бізнес із мистецькою назвою назвав "Вальс квітів" своєю симпатією.

«Різні тематики фото, емоційні сюжети й характери здебільшого об’єднані спільною ідеєю – показати нашу країну у всіх її кольорах і проявах. Тому кожна робота, представлена на фотовиставці, заслуговує на визнання таланту її автора. Дякуємо фотомайстрам за те, що у зафіксованих кадрах показали нам важливі моменти з життя країни. А переможниці номінації від Фокстрот – за красу, помічену в деталях», – додала PR-менеджер ТМ Фокстрот Оксана Ковальчук.


Харків’янка Тетяна Золотарьова представила на фотовиставку «Дня» декілька робіт, в яких у простих речах, на які мало хто звертає увагу, за допомогою освітлення та фотоекспериментів, раптом відкривається краса й незвичайність. Огіркові квіти на світлинах Тетяни схиляються у реверансі, а вишневі плодоніжки танцюють фокстрот чи танго. Просте, але геніальне уособлення улюблених танців людей у образах квітів!


«Шість років тому я почала займатися фотографією й мій світ вийшов за межі звичайного. Через об’єктив я стала бачити та помічати більше», – згадувала Тетяна в одному зі своїх інтерв’ю, присвячених харківській виставці «FocusНики».

– Хочу висловити величезну подяку Ларисі Івшиній і всьому колективу газети «День» за запрошення на відкриття цікавого простору про творчість, про людей, про світ навколо нас, на який можна подивитися абсолютно з іншого боку, – розказала Тетяна вже після церемонії нагородження на фотовиставці «Дня», де вона отримала сертифікат на придбання техніки у «Фокстрот». – Все геніальне просто і «Велич простоти" прямий доказ цього. Я щаслива мати можливість показати людям свій погляд на прості речі, які оточують кожного з нас. Я познайомилася з роботами інших моїх колег через призму їх об'єктивів і вважаю, що це неможливо передати словами, це потрібно бачити і відчувати. Дякую за таку можливість, за нові знайомства і слова, які були сказані в той вечір! Також хочу висловити подяку бренду «Фокстрот» за їх вибір і побажати колективу процвітання і подальших професіональних висот

Фотоконкурс газети «День» проводиться щороку, починаючи з 1999р., і подорожує містами України. До участі у ньому запрошуються як професійні фотографи та фотожурналісти, так і аматори. Відвідати виставку «Велич простоти» можна у Києвіу Будинку кіно (вул. Саксаганського, 6) до 26 жовтня. Вхід вільний.

ГКФрозвиває бренди