«Є цінності, що нас об’єднують»: Геннадій Виходцев привітав корпоративних волонтерів із Міжнародним днем волонтера

5 грудня людство відзначає Міжнародний день волонтера. Вперше голосно дякувати людям, які добровільно та безкорисливо допомагають іншим, почали у 1985 році. З 2009 року у Групі компаній Фокстрот сформувався власний корпоративний рух волонтерів. 


Першим корпоративним волонтером став генеральний директор компанії – Геннадій Виходцев. Все розпочалося з еколого-благодійного руху «Зелений офіс» (2009 рік). В 2014 році до нього додався напрямок "Хочу допомогти!", як реакція на суспільні зміни в Україні. За останні 5 років волонтерської діяльності працівники Групи компаній «ФОКСТРОТ» та брендів, що вона розвиває, допомогли іншим людям добрими справами на суму більше 600 000 гривень.


– Волонтерський рух в ГКФ – одна з ключових нематеріальних цінностей компанії. Вітаю наших працівників, які безкорисливо допомагають іншим людям. Вважаю, що цією роботою вони змінюють суспільство на краще, – привітав з Міжнародним днем волонтера своїх працівників-волонтерів генеральний директор ГКФ Геннадій Виходцев. – Добрий вчинок однієї людини спонукає інших робити так само – так примножується добро, спільна цінність, що нас об’єднує. Бажаю всім колегам-волонтерам добра, здоров'я, процвітання та родинного затишку.


Волонтерство в ГКФ розвивається в декількох площинах. Найдавніший корпоративний рух – Зелений офіс. Проект було започатковано у 2009 році. Зміст руху – активісти компанії працюють над збереженням ресурсів та поширюють інформацію про екологічний спосіб життя, залучаючи до нього неофітів. Результати роботи Зеленого офісу за 10 років роботи читайте на сторінці.


Звіт про останню акцію активістів – висадку «Алеї далекоглядних-2019» – було опубліковано в інтернет-виданні «Деловая столица»


Найбільш потужним по кількості наданої допомоги в ГКФ став волонтерський рух «Хочу допомогти». Він зародився у 2014 році як реакція на військові дії на сході України. По-перше, у самій Групі компаній Фокстрот до АТО було мобілізовано більше 100 працівників. По-друге, багато працівників підключилися до допомоги захисникам України – збір грошей на потреби військових та шефство над конкретними пацієнтами Київського та Ірпінського військових шпиталів. Й по третє, ГКФ системно працевлаштовувала ветеранів АТО, а за мобілізованими співробітниками зберігала робочі місця та заробітну плату. Окремо говоримо про участь бренду Фокстрот в проекті «Соціальна карта учасника АТО», яка гарантує знижки військовим та членам їхніх родин на товари, придбані у партнерів. Детальний звіт про рух «Хочу допомогти» дивимося на сторінці  


Традиційно, до Міжнародного Дня волонтера та на знак поваги до людей, які безкорисливо допомагають іншим, 5 грудня 2019 року волонтери ГКФ отримали слова подяки від Геннадія Виходцева.

Волонтерський рух в ГКФ живиться ініціативами небайдужих співробітників та підтримується керівництвом. Так навколо спільної справи об'єднуються люди, чиї цінності співпадають із базовими цінностями компанії.

ГКФрозвиває бренди