Фокстрот дає шанс виграти поїздку на турнір з кіберспорту

Українські фанати кіберспорту отримають можливість виграти 2 квитки на грандіозний турнір IEM Katowice 2020. Цю можливість геймерам дає компанія Acer Predator в Україні за підтримки мережі Фокстрот. 

З 28 лютого по 1 березня під дахом спортивно-концертного комплексу Spodek у Катовіце відбудеться кібер-чемпіонат Intel Extreme Masters. У змаганнях візьме участь 16 команд. Гості з'їдуться з усього світу. Призовий фонд становить 500 тисяч доларів.

Офіційним партнером міжнародної організації кіберспорту ESL є відоме об'єднання продавців побутової техніки та електроніки Euronics Group. Масові закупівлі за допомогою Euronics здійснюють бізнесмени 35 європейських держав. В Україні до складу Евронікс входить єдиний ритейлер - торгова мережа Фокстрот.

У жовтні 2019 Euronics спонсорувала ESL One Hamburg. Партнерство було взаємовигідним, тому в 2020 році об'єднання продавців побутової техніки та електроніки розширило співпрацю з міжнародною організацією кіберспорту ESL до участі в серії Intel Extreme Masters. 


Щоб українські шанувальники кіберспорту змогли "наживо" побувати на такому турнірі, перейнятися його атмосферою, поринути у віртуальний світ компанія Acer Predator в Україні, за підтримки мережі Фокстрот, розігрує 2 квитка на турнір. Включно з оплатою перельоту і проживанням в готелі.

Хто відправитися в Катовіце? Один з тих, хто купив ігровий ноутбук Acer Nitro або Predator в мережі Фокстрот в період з 27.12.2019 р по 15.02.2020 і зареєструвався для участі в розіграші 2 квитків.

- Ми раді появі нових площин співробітництва з Euronics, - заявив Олексій Зозуля, виконавчий директор Фокстрот. - Вперше український ритейлер, як учасник групи Евронікс, стає партнером міжнародного турніру з кіберспорту. Це дає нашим покупцям преференції: людина не тільки купує якісний товар, але і отримує можливість відвідати крутий геймерський турнір.

- Партнерство з подібним заходом стимулює нас розширити асортимент. Забезпечення шанувальників комп'ютерних ігор взагалі та учасників Intel Extreme Masters відповідною технікою стало одним з наших основних векторів розвитку. Завдяки підтримці Euronics Group ми демонструємо нашим кібер-спортсменам прагнення надавати найякісніші послуги на ринку, - заявив Бернхард Могк, старший віце-президент з глобальних продажів і розвитку бізнесу компанії ESL.

Acer став ексклюзивним партнером IEM щодо забезпечення персональними комп'ютерами. Його ігровий бренд Predator буде повністю інтегрований під майбутні ігри. Наприклад, монітор Predator і ноутбуки Acer, будуть використовуватися на турнірах в аналітичних зонах.

- Завдання надати саме технологічне у своєму класі ігрове обладнання ми вважаємо своєю місією, - прокоментував Сергій Шульга, менеджер з маркетингу Acer в Східній Європі, - Горді тим, що ESL обрало нас постачальником техніки для престижного турніру з комп'ютерних ігор.

Довідка: Euronics Group - найпотужніше об'єднання роздрібних торговців електронікою та побутовою технікою в Європі. Його члени - незалежні ритейлери - працюють в 35 країнах, в межах 8500 торгових точок. Евронікс продає електротехніку, використовуючи омніканальний маркетинг. Оборот і виручка членів групи щороку зростає.

ГКФрозвиває бренди