Фокстрот: обмеження в роботі телевізорів Samsung наших покупців не торкнуться

Прес-служба мережі «Фокстрот» повідомила, що покупці смарт-телевізорів Samsung у мережі Фокстрот можуть не турбуватися: у магазинах і на сайті foxtrot.ua представлена виключно офіційно імпортована техніка, вироблена для України. А проблеми, пов'язані з технологією мовлення, їх не торкнуться 

Днями прес-служба компанії Samsung Electronics Україна пояснила, що обмеження в роботі можуть торкнутися виключно тих смарт-телевізорів, які випущені для використання на території інших держав або регіонів. «Блокування - не зовсім вірне слово, - відзначили в Samsung, - так як використання Smart Hub / Smart TV в телевізорах з регіонів / країн, для яких вони не призначені, не було можливо і раніше у зв'язку з технічними обмеженнями і ліцензійними угодами. Однак компанії, які завозили такі пристрої, за допомогою зміни заводських налаштувань через сервісне (інженерне) меню (яке закрите для користувачів) і так званої «перепрошивки», міняли початкові технічні параметри пристроїв, встановлені виробником. Тобто спочатку в таких пристроях Smart Hub / Smart TV не був доступний в країнах, для яких пристрій не було вироблено».


У цій ситуації покупці торгової мережі Фокстрот захищені від подібних ризиків, оскільки всі телевізори, представлені в торговельній мережі, зроблені для України і офіційно імпортовані ТОВ «Самсунг Електронікс Україна Компані» для поширення в нашій країні. Виробник локалізував такі моделі відповідно до вимог технічних регламентів та інших законодавчих норм.

«Ми продаємо виключно офіційно імпортовані телевізори Samsung, які відповідають вимогам українського законодавства та технічних регламентів. Саме тому у наших покупців подібних питань з телевізорами не виникає », - зазначив Юрій Поліщук, комерційний директор Фокстрот.


Фахівці «Фокстрот» радять, як убезпечити себе від можливих проблем в роботі Smart TV. По-перше, купувати тільки офіційно імпортовану техніку, розроблену для ринку України. По-друге, при покупці у магазині вимагати у продавця фіскальний чек (з 2017 року він є обов'язковим при продажу телевізорів як складної техніки з гарантійним талоном), переконатися в заповненому україномовному гарантійному талоні. Також можна перевірити наявність латинських букв UA в кінці повного модельного коду телевізорів Samsung, а також наявність значка трилисника і маркування українською мовою. Повний код офіційно імпортованих моделей телевізорів Samsung завжди закінчується на латинські букви UA, наприклад, UE43NU7090UXUA. Повний код моделі знаходиться на наклейці, яку можна знайти на упаковці телевізора, а також на задній кришці пристрою.

У Фокстроті також радять за додатковою інформацією щодо телевізорів Samsung звернутися на гарячу лінію компанії Samsung: 0-800-502-000. Покупець отримає інформацію про те, для якого ринку було вироблено товар, якщо назветься повний код моделі.

ГКФрозвиває бренди