Геннадій Виходцев і Валерій Маковецький – ставка на регіональність DEPOt Center

Провідний сайт рітейлерів інтернет-видання RAU Асоціації рітейлерів України, що є профільним об'єднанням учасників ринку роздрібної торгівлі та супутніх компаній – опублікував інтерв'ю з Геннадієм Виходцевим та Валерієм Маковецьким про утворення та розвиток компанії DEPOt Center, яка входить в юридичний контур Групи компаній Фокстрот. 


– Завдання бізнесу полягає у постійному пошуку нових можливостей для прибутку, – вважає генеральний директор Групи компаній Фокстрот Геннадій Виходцев. – Саме тому Група компаній Фокстрот, яка вже має досвід розвитку потужних брендів, зацікавилася інвестуванням у комерційну нерухомість. Ми запустили цей процес у 2009 році у Чернівцях, де було відкрито наш флагманський ТРЦ DEPOt Center.


Крім детальної аналітики по кожному ДЕПОТу співзасновники – Геннадій Виходцев та Валерій Маковецький – поділилися з аудиторією Асоціації рітейлерів України планами розвитку компанії на майбутнє.

У матеріалі йдеться про наступне:
  1. Структура та географія компанії DEPOt Center.  
  2. Потреба у створенні подібної компанії та досвід інвестування у комерційну нерухомість. 
  3. Індивідуальні особливості кожного об’єкту, який входить в родину ДЕПОтів. 
  4. Принцип добору орендарів – хто може торгувати та займатися іншими видами бізнесу в DEPOt Center. 
  5. Концепція торгово-розважальних центрів бренду DEPOt Center та соціальні функції, які виконує компанія. 
– Головний показник, за яким оцінюється успішність ДЕПОтів – це окупність. Результат у нерухомості завжди вимірюється грошима. Як би категорично це не звучало, – розповідає керівник Групи компаній «ФОКСТРОТ» Валерій Маковецький. – Але є додатковий ряд факторів. Наприклад, заповнюваність. Якщо у нас немає вакантності площ або, якщо у нас є якісь закриття, це все обов’язково відобразиться у грошовому еквіваленті. Зараз у нас вакантність практично нульова. Все заповнене. Покупці задоволені.


Запрошуємо вас переглянути ґрунтовну статтю про особливості інвестування в нерухомість в регіонах від Групи компаній Фокстрот до першоджерела – на сайт RAU

ГКФрозвиває бренди