4 роки росту: у Фокстрот успішно працює соціальна картка учасника АТО «УКРАЇНЦІ – РАЗОМ!»

З 2016 року мережа Фокстрот підтримує українців, які повертаються з території проведення операції об’єднаних сил та тимчасового окупованих територій, допомагаючи призвичаїтися до мирного життя.

Пройшло 4 роки, як Фокстрот підписав Меморандум «Про взаєморозуміння та співпрацю між ВГО «Всеукраїнське об’єднання учасників АТО «Українці – Разом!» та долучився до всеукраїнської програми соціально-правового захисту «Соціальна картка учасників АТО». Це найбільша недержавна програма з питань соціально-правової допомоги учасникам бойових дій та членам сімей загиблих героїв в Україні.

Станом на початок 2020 року маємо наступну динаміку:

– до програми приєдналося більше ніж 2,5 тисяч партнерів-українських компаній. І мережа Фокстрот залишається серед постійних партнерів, надаючи власникам «Соціальної картки учасників АТО» можливість отримати до 10% знижки на покупку товарів у магазинах Фокстрот;

– суттєво зросла кількість учасників програми – активних користувачів карткою, і, відповідно, збільшилася кількість покупок. Євген Кречетович, начальник служби CRM Фокстрот, говорить, що компанія обслуговує понад 1000 покупців-власників соціальної картки учасника АТО щомісяця, які купують техніку зі значною економією. «За минулий рік ми надали адресної допомоги на 2,3 млн грн. У цілому, у 2019 році користуватися картами стали частіше на 41 %, що доводить актуальність та затребуваність цієї співпраці. Це означає, що власники карток належним чином оцінюють дисконтні переваги програми, а ми – відповідально виконуємо свою соціальну місію», – поточнює Євгеній.

Співпраця компанії Фокстрот із всеукраїнським об’єднанням «Українці – Разом!» є одним із напрямків комплексної роботи із надання допомоги українцям, які повернулися з АТО/ООС та тимчасового окупованих територій. Після трагічних подій 2014 року, торгова мережа організувала переїзд регіональних співробітників із зони бойових дій в інші регіони країни, забезпечила їх робочими місцями, сприяла оздоровленню їхніх дітей.


У 2015 році «Фокстрот» ініціював акцію «Ми разом!» для сімей – переселенців із Донецької та Луганської областей, реалізовану за підтримки міжнародного благодійного фонду «СОС Дитячі Містечка». Регулярно працівники мережі підтримують захисників України, які несуть службу на території проведення операції об’єднаних сил на сході країни: забезпечують побутовою технікою, канцтоварами, необхідним приладдям.

– За час існування програми, з початку війни на сході, більше 230 тисяч захисників України (більше половини УБД) та більше 1500 членів сімей загиблих героїв АТО/ООС стали власниками соціальної картки «Українці – Разом!». Завдяки картці воїни отримали знижки на товари і послуги вже на понад 512 млн. грн. адресної допомоги. Це свідчить про ефективність і масштабність недержавної програми, якій немає аналогів в Україні. Ми завдячуємо представникам бізнесу, які розуміють свій громадянський обов’язок і долучаються до наших ініціатив, – наголосив Руслан Руденко, голова правління ВГО «Всеукраїнське об’єднання учасників АТО «Українці – Разом! – Кожен бажаючий підприємець в будь-якому місті, в кожній області України, має можливість добровільно долучитися до наших програм та надавати свої товари та послуги з відповідним дисконтом як для тих захисників України чи переселенців з тимчасово окупованих територій, які проживають територіально поруч з ними, так і проінформувати, завдяки нашим можливостям, сотні тисяч власників соціальних карток «Українці-Разом!» по всій Україні, про свою безпосередньо їм адресну допомогу. Адже наша перемога – у єдності! Українці-Разом! – Перемога України!


Наразі за карткою «Українці-Разом!», окрім знижок у Фокстрот та інших мережах, можна отримати безкоштовну правову підтримку та юридичну консультацію, низку медичних послуг, психологічну підтримку, знижки на покупках у всеукраїнських торгових мережах, освітні, оздоровчі та розважальні програми для учасників АТО/ООС та їх родин по всій території України.

Додаткова інформація про «Соціальна картка учасників АТО «Українці-Разом!» на сайті www.ukrazom.org.

ГКФрозвиває бренди