Велике «розморожування»: 162 магазини Фокстрот запрацювали на повну потужність

Відтепер побутову техніку та електронні гаджети можна оновити як у інтернет-магазині foxtrot.ua, так і у всіх 162 магазинах всеукраїнської мережі Фокстрот. З 1 червня стаціонарні торгові точки працюють за звичним графіком, але з дотриманням всіх рекомендованих заходів задля безпеки покупців.


У вимушеному режимі самоізоляції українці прожили майже два місяці. Хтось зайнявся самоосвітою, хтось сфокусувався на побуті, хтось освоїв онлайн-шопінг. Та більшість все ж скучили за живим спілкуванням та, звісно ж, за відвідуванням улюблених магазинів та позитивними емоціями.

Після майже двомісячного періоду турбулентності, пов’язаного з всеукраїнським карантином, омніканальна мережа Фокстрот взялася за «розморожування». Мережа відновила повноцінну роботу роздрібних магазинів у рамках анонсованого урядом плану виходу з карантину (постанова Кабміну №343). Особливу увагу приділено безпеці та комфорту покупців і персоналу. 


Першими повернутися до шопінгу в магазинах Фокстрот змогли жителі регіонів зі сприятливою за рекомендаціями МОЗ епідеміологічною ситуацією: Одеси, Миколаєва, Вінниці, Дніпра, Харкова, Запоріжжя, Києва тощо.

До другої черги відкриттів увійшли магазини в таких містах, як Мукачево, Червоноград, Львів, Павлоград, Кропивницький, Сєвєродонецьк тощо. Відкриття в Луцьку, Житомирі, Тернополі, Черкасах, Херсоні, низці інших міст і магазинів у великих столичних ТРЦ припали на останні вихідні весни.

 
«На щастя, ми вже можемо стверджувати, що компанія не лише вистояла в умовах кризи та гідно пройшла цей складний період, а й зміцнилася як омніканальний бренд, підсиливши онлайн майданчик.. Торгова мережа повертається до звичного режиму роботи, а покупці повертаються у Фокстрот. І це, мабуть, найважливіше і найцінніше для нас», – зазначив CEO компанії Олексій Зозуля.

Наразі у покупців Фокстрот є декілька способів обрати бажаний товар та здійснити покупку:
  • безпосередньо в одному зі 162 магазинів мережі з продажу побутової техніки й електроніки у 90 містах України. Не варто турбуватися про власну безпеку: стаціонарні магазини працюють з дотриманням всіх санітарних вимог, співробітникам щоранку виміряють температуру, вони мають необхідні засоби захисту, а для покупців передбачені санітайзери. При купівлі великогабаритного товару можна оформити доставку додому.
  • обрати й замовити на сайті foxtrot.ua – забрати у найближчому магазині Фокстрот. Онлайн-консультанти нададуть всю важливу інформацію про товар, що зацікавив. А для того, щоб отримати його в магазині, у середньому знадобиться лише 3 хвилини.
  • зробити безконтактну покупку онлайн, навіть не виходячи з дому. Безпечне отримання товарів у 28 тис. населених пунктів країни забезпечить власна служба доставки Фокстрот та логістичні оператори-партнери Нова Пошта, Укрпошта та Justin.
Однак, це ще не всі переваги купівлі техніки у Foxtrot. Адже для постійних покупців діє Програма лояльності, яка дає можливість заощаджувати на шопінгу будь-яким із зазначених способів. При реєстрації на сайті клієнту нараховується 200 бонусів, що прирівнюється до 200 грн, які можна витратити при першій покупці. А за кожну наступну покупку споживачі отримують кешбек для його використання в подальшому. Тож тих, хто оцінив можливості покупки з Фокстрот, вже понад 9,7 млн!


Зазначимо, з початку карантину, пов’язаного з пандемією коронавірусу, мережа Фокстрот була змушена призупинити роботу низки магазинів, а частина торгових об’єктів працювала в обмеженому режимі як точки з продажу засобів зв’язку і центри видачі інтернет-замовлень. При цьому покупці практично безболісно перейшли в онлайн на сайт foxtrot.ua. Максимально за 1 день карантину інтернет-магазин відвідало 270 тис. користувачів, а всього у квітні було відзначено 8,5 млн відвідувачів.

ГКФрозвиває бренди