В’ячеслав Склонний став комерційним директором Фокстрот

Раніше він обіймав посаду начальника Служби управління асортиментом компанії

В’ячеслав Склонний працює у сфері ритейлу побутової техніки й електроніки з 2012 року. У мережі Фокстрот – з квітня 2019 року. Головний акцент у роботі підзвітної служби за останній рік зроблено на розробці та впровадженні системи форматів магазинів у контексті ребрендингу та репозиціювання компанії.

Зокрема, на посаді керівника відділу товарного асортименту переглянуто й запроваджено товарні матриці з усіх груп товарів; оновлено та запроваджено принципи розташування та систему викладки.

«Досягнення В’ячеслава Склонного на попередній посаді дозволили, починаючи з вересня 2019-го року, нарощувати долю й товарообіг, утримуючи дохідність компанії. Переконаний, що його досвід й професіоналізм, глибоке знання всіх процесів у компанії, чітке бачення у побудові дієвих стратегій і тактик сприятимуть ефективному менеджменту у заданому напрямку задля досягнення поставлених цілей», – прокоментував призначення Олексій Зозуля, виконавчий директор омніканального ритейлера Фокстрот.


Наразі перед новим CCO Фокстрот стоїть завдання забезпечення виконання стратегічних цілей компанії, підвищення ефективності комерційної моделі та посилення її позицій бренду на ринку.

«Оскільки нинішня команда управління комерції стояла практично у витоків формування нового позиціонування Фокстрот, вважаю за найголовніше продовжити заданий курс, працювати над подальшим органічним розвитком формату мережі, розробляти та впроваджувати рішення, які допоможуть утримувати лідерство в категорії продажу побутової техніки та електроніки, – зазначив В’ячеслав Склонний, комерційний директор Фокстрот.

Нагадаємо, з лютого 2019 року до березня 2020 року посаду комерційного директора мережі Фокстрот обіймав Юрій Поліщук, який покинув компанію. Згідно звіту з прогресу ГК Фокстрот за 2019 рік, 60% керівних посад в компанії закриваються за рахунок власного кадрового резерву.

ГКФрозвиває бренди