Нове призначення у Фокстроті: Тетяна Брюханова – нова HR-директорка бренду

На початку квітня 2021 року до посади керівника управління по роботі з персоналом омінканального ритейлера Фокстрот приступила Тетяна Брюханова

Тетяна Брюханова має п'ятнадцятирічний досвід роботи у сфері управління персоналом, набула досвід роботи у сфері управління персоналом у системних компаніях загальною чисельністю від 60 до 7000 чоловік у сферах дистрибуції, IT, виробництва, енергетики, оптово-роздрібної торгівлі, благодійності. До Фокстроту понад 10 років вона працювала на посаді директора з управління бізнес-процесами повного циклу HR-менеджменту й управління HR-командою в таких компаніях, як KIDDISVIT, БО «Фонд Ріната Ахметова», «Паралель-М ЛТД», «ДТЕК Дніпрообленерго». Крім практики, Тетяна Брюханова добре обізнана у теорії управління персоналом – вона підтвердила кваліфікацію за програмою Mini МВА в Академії бізнесу EY та на професійних тренінгах за напрямом HR.

– Пишаюся бути частиною команди рітейлера – ключового гравця та фундатора вітчизняного ринку електроніки та побутової техніки, – поділилася своїми враженнями Тетяна Брюханова. – Більше 25 успішних років роботи на українському ринку – вагомий результат. Наразі Фокстрот розпочав глобальну трансформацію бізнес-процесів, тому вбачаю своє основне завдання на новій посаді у приведенні HR-політики бренду відповідно нових викликів.


– Робота з персоналом – пріоритетний напрямок розвитку компанії. Адже саме люди є основою та запорукою розвитку будь-якого бізнесу. Тим більше, в умовах пандемії, коли обмеження збільшують ступінь відповідальності кожного члена команди за кінцевий результат, – заявив Олексій Зозуля, CEO мережі Фокстрот. – Щиро вітаємо Тетяну Брюханову у нашій команді. Впевнений, що її професійний досвід сприятиме ще більшому покращенню поточної моделі управління та мотивації персоналу та допоможе розбудові корпоративної культури та бренду роботодавця.

Нагадаємо, що станом на квітень 2021 року у торговій мережі Фокстрот працює 4000 осіб. До цього часу посаду HR-директора обіймала Оксана Парубець, яка наразі очолила пост консультанта з питань впровадження змін та інновацій у компанії.

ГКФрозвиває бренди