Картку monobank у Фокстрот мона?

У квітні мережа магазинів Фокстрот першою серед рітейлерів електроніки та побутової техніки запровадила продаж платіжних карток monobank системи Visa на касах торгівельних точок

Зміст події: monobank надав своїм клієнтам додаткову локацію для отримання платіжної картки, а Фокстрот розширив лінійку сервісів, які пропонуються покупцям.

– Мережа Фокстрот продовжує політику інноваційних трансформацій. Продаж платіжних карток monobank на касі, які є одним з найсучасніших інструментів оплати, дозволить нашим покупцям скористатися ним вже через 10-15 хвилин після купівлі, – розповів Руслан Дорошенко, начальник відділу розвитку та управління додатковими сервісами Foxtrot. – Вважаю, що наші покупці оцінять можливості нового веб-банкінгу. Картку monobank можна придбати у всіх магазинах Фокстрот, які розміщені у 90 населених пунктах України.


Вартість платіжної картки monobank складає 50 гривень. Але після того, як людина зареєструвалася та пройшла дистанційну верифікацію у системі, сплачену суму буде зараховано на рахунок користувача. Тому фактична вартість картки для клієнта нульова.

– Ми раді, що Фокстрот розмістив наші карти на касах. Тепер клієнти, які приймають рішення про покупку, зможуть дозволити собі більше: зареєструватися на місці й одразу скористатися кредитними коштами або оформити “Покупку Частинами”, – додав Анатолій Рогальський, CMO monobank.

Нагадаємо, що першим партнером monobank з оформлення карти на касі супермаркету став продуктовий ритейлер Novus. Це відбулося у грудні минулого року.

Але якщо заглибитися у минуле, то саме Фокстрот став першим в Україні ритейлером, який ще у кінці першого десятиліття 2000-х років систематизував роботу з банками по споживчому кредитуванню. Фокстротом було проведено тендер по споживчих кредитах серед банків. Основною умовою тендеру стали чітко виписані умови кредитування – без прихованих платежів й максимально зручними для покупця позиками.

ГКФрозвиває бренди