Весняні результати проєкту «Пухнасті друзі в кожен дім»

«Фокстрот» продовжує втілювати свій задум із допомоги притулкам для тварин у рамках власного проєкту з корпоративної соціальної відповідальності, а також сприяти популяризації влаштування самотніх тваринок у добрі руки

Нещодавно Фокстрот завершив будівництво і облаштування вольєра для взятих під опіку у притулку «Бест Френдс» (Київщина) двох лисичок. Відтепер ця руда парочка гратиметься у просторій і комфортній домівці та їстиме смаколики, якими щомісяця їх забезпечує Фокстрот.


Крім того, у квітні від компанії доставлено три потужні морозильні камери для довготривалого зберігання продуктів для чотирилапих до таких закладів:
  • БІМ: Організація захисту тварин, м. Кропивницький;
  • притулку «Дай лапу, друже», м. Запоріжжя;
  • притулку для тварин «SOS Animals» в Пирогово, м.Київ.
Активісти проєкту та представники Happy Paw особисто завітали до «SOS Animals», щоб ближче познайомитися з його «мешканцями» та пригостити смаколиками. Там їм щиро віддячили міцними обіймами! Особливістю цього притулку є те, що всі песики там живуть на «вільному» вигулі, тож увагою ніхто не був обділений.

Також працівникам 20 притулків України передано від Фокстрот понад півсотні яскравих фірмових світшотів у якості благодійної допомоги. Тепер волонтери там наймодніші, а видно їх здалеку.

ГКФрозвиває бренди