Срібний FOXTROT на щорічному турнірі EВА

11 липня аматорський футбольний клуб «Фокстрот» виборов срібло на щорічному турнірі з міні-футболу, який в 12-й раз провела в Києві European Business Association (ЕВА)

Турнір проходив у два дні – 10 та 11 липня – на території столичної заміської резиденції «KIDEV». Загалом у грі взяла участь 21 команда, які представляють відомі в Україні бренди та бізнеси – Фармак, Groupe Лакталіс, INTECH, KIY AVIA, Puma Ukraine, Національний Банк України. Золотими переможцями турніру European Business Association (ЕВА) стала команда Фармак, срібло – у Фокстрот, бронзу виборов Національний Банк України.


– Срібна перемога футбольної команди FOXTROT на щорічному турнірі European Business Association – наслідок системної роботи з популяризації спорту та футболу зокрема, яка останні 15 років, ведеться у Групі компаній Фокстрот та у колективі компанії-рітейлера Фокстрот, – прокоментував результати корпоративних спортсменів Геннадій Виходцев, співзасновник ГК Фокстрот. – Адже футбольні турніри за кубок ГК Фокстрот відбуваються в ГКФ з 2006 року, а наприклад, цьогоріч одна з команд ритейлера Фокстрот-Захід стала переможцем корпоративного турніру за кубок Групи компаній Фокстрот-2021.


У перший день турніру аматорська команда FOXTROT (капітан Павло Виходцев) зіграла з командами компанії AVIS (сервіс з оренди автомобілів), INTECH та KIY AVIA. За результатами першого дня фокстротівці посіли 3 місце у своїй групі В. На турнірі команду адміністрував Володимир Холодовський.

Другий день турніру команда FOXTROT зіграла 4 матчі. У першому Фокстротівці вщент рознесли команду DBI (управління готелями). Рахунок 4:0 говорить сам за себе. М'ячі забили Станіслав Потапенко, Ковальчук, Андрій Кондренко, Максим Петрук.


Друга гра відбулася з командою IMK (аграрна компанія). Наші знову перемогли – рахунок 2:0. М'ячі забили Андрій Кондренко й Максим Борисевич.

Третью гру спокійно можно внести до якоїсь “золотої антології міні-футболу” чи спортивного підручника. Фокстротівці зустрілися з досвідченою та надзвичайно потужною командою INTECH, лідером турнірної таблиці першого дня. Першими у першому таймі м’яча забили інтехівці. Але фокстротівці зібралися та зрівняли рахунок у першому таймі, а потім вивели команду у фінал, забивши ще одного гола. Справжні герої гри – Андрій Кондренко та Станіслав Потапенко. Все, фінал!


У фіналі FOXTROT зустрівся з командою Фармак (лідер фармацевтичного ринку України, виробник та експортер лікарських засобів). Гра йшла на рівних – 1:1, але за 20 секунд до закінчення 2-го тайму форвард Фармаку забив другий, вирішальний гол. 2:1 – Фокстрот – срібний призер турніру.


Окремо хочеться відзначити майстерність фокстротівського голкіпера Володимира Давія, який за 4 матчі плей офф пропустив усього три гола!

Тому вітаємо аматорську футбольну команду FOXTROT зі сріблом знаного турніру та бажаємо перемог у наступних турнірах та чемпіонатах.

ГКФрозвиває бренди