Фокстрот розпочав видачу споживчих кредитів, використовуючи Дію

З 23 липня 2021 року Фокстрот надає своїм клієнтам можливість отримати споживчий кредит від провідних банків України за допомогою застосунку Дія

До Дня Торгівлі компанія Фокстрот підготувала своїм клієнтам послугу споживчого кредитування за допомогою мобільного застосунку Дія від провідних банків України. Задля отримання послуги клієнти використовують свої цифрові документи, які вже містяться у застосунку.

– Одна з ключових цінностей Фокстрот – лояльність наших покупців, – коментує Олексій Зозуля, виконавчий директор Фокстрот. – Тому спрощене споживче кредитування завдяки цифровим документам у застосунку Дія – черговий крок назустріч нашому покупцю.

Новація у споживчому кредитуванні пов'язана із загальними тенденціями цифровізації у фінансовій сфері та системною політикою Фокстрот, спрямованої на постійне впровадження успішних інновацій у комерції. До прикладу, ще у вересні 2020 року торгова мережа Фокстрот першою серед рітейлерів побутової техніки та електроніки впровадила програмне РРО (каса в смартфоні), а з 19 жовтня 2020 року запустила два найсучасніші способи оплати товарів – оплату через чат-бота у Вайбері та оплату за допомогою VisaQR.

Задля того, аби клієнти Фокстрот змогли скористатися Дією для отримання послуг споживчого кредитування, фахівці партнерської компанії Фінансовій Брокер (ТОВ «Сучасні Фінансові Рішення») розробили спеціальне програмне забезпечення. Для споживачів рітейлерів, у яких є представництво ФінБрокера, клієнту достатньо мати лише смартфон із активними цифровими документами у застосунку Дія. Для оформлення кредиту клієнту необхідно звернутися у точку обслуговування клієнтів. Послуга надається оффлайн, наживо.


– Компанія «Фінансовий Брокер» першою в Україні ще 8 років тому за допомогою власного програмного продукту запустила роботу багатьох банків в торгівлі у форматі “єдиного вікна” як офіційний представник банків, фінансових установ і страхових компаній в рітейлі, – коментує подію виконавчий директор компанії Тетяна Віканова. – Приємно тримати лідерство й вкотре пропонувати сектору B2B в ритейлі інноваційні рішення та інструменти .

Завдяки системі «Фінансовий Брокер» послугу споживчого кредитування своїм клієнтам можуть надати понад 20 банків України. Крім Фокстрот, послугами Фінансового Брокера сьогодні користуються більше ніж 500 рітейлерів. Від Епіцентру і Нової Лінії до Розетки, Ассоль, Вени, Цифротеху, Vodafone, Дзвінок, IStudio, а також невеликі роздрібні магазини України, Туреччини та Тунісу.

Нагадаємо, що компанія Фінансовий Брокер розпочала свою роботу на ринку України ще у 2013 році. Задля ефективності роботи було створено унікальний програмний комплекс, який повністю автоматизував процес видачі споживчого кредиту, кредиту готівкою, карткових продуктів і страховок.

Механіка роботи компанії наступна: спіробітники надають клієнтам послугу споживчого кредитування у магазинах Фокстрот у форматі єдиного вікна. Так покупці отримують оптимальний кредит, який фахівець-фінброкер підбирає з низки пропозицій від банків-партнерів. Задля цього він виходить з потреб, можливостей і кредитної історії позичальника. Одночасно з цим скорочується час обслуговування покупців Фокстрот, економиться площа в торговому залі під локації для операторів банків, покращується якість комунікації з покупцем, а значить збільшується трафік кредитів і прибуток від них.

Дія — це новий рівень взаємодії держави та громадян: зручний і людяний. Все дуже зручно та завжди під рукою у смартфоні.

На порталі можна отримати онлайн майже 70 державних послуг, а в оновленому мобільному застосунку — доступ до 9 своїх цифрових документів і 12 послуг. Серед документів: ID-картка та закордонний біометричний паспорт, студентський квиток, посвідчення водія, свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, страховий поліс транспортного засобу, податковий номер (РНОКПП), свідоцтво про народження та довідка переселенця (ВПО). Особливої уваги заслуговує революційна технологія Дія.Підпис — найзахищеніший електронний підпис просто у смартфоні.

Торгова мережа Фокстрот — одна з найбільших в Україні роздрібних мереж за кількістю магазинів і обсягами продажів електроніки та побутової техніки. Бренд Фокстрот розвивається як омніканальній (офлайн і онлайн торгівля) і в 2020 році відзначив 26 років роботи. Фокстрот входить в топ-вибір покупців з 1998 року і лідирує в категорії магазинів побутової техніки за рівнем впізнаваності бренду, відвідування і покупок.

Розвиток мережі почався з відкриття першого магазину в 1994 році в Харкові. У 1997 році торгова марка стала офіційним роздрібним торговцем, а у Києві з'явився супермаркет на вул. Дегтярівській, 48. Станом на січень 2021 року мережа налічує 162 магазини загальною торговою площею 154 тис. кв. м. Магазини розташовані в 90 обласних і районних центрах України. У 2012 році Фокстрот перейшов на омніканальну платформу управління бізнесом, яка поєднує онлайн і офлайн формати торгівлі.

Торгова мережа Фокстрот — учасник Euronics, найбільшої закупівельної групи електроніки та побутової техніки, що працює з 35 країнами Європи.

Наразі у Фокстрот 11,5 млн учасників програми лояльності «ФоксFan», а відвідуваність сайту становить 10 млн щомісяця.

ГКФрозвиває бренди