Розвиток мережі: два реформати та одне відкриття у липні 2021

Фокстрот продовжує оновлення – у липні ще три магазини у форматі “білого хабу” були презентовані покупцям. Модернізацію здійснили у Львові та Черкасах. Новий магазин було відкрито у Дніпрі

20 років тому перший у Львові магазин Фокстрот було відкрито на вулиці Городоцькій, 16. Наразі будо здійснено його реформат. Тепер найдосвідченіший з львівських Фокстротів має два поверхи та чотири торговельних зали.


На першому поверсі покупці потрапляють в особливу атмосферу фірмового “білого хабу”. Тут розміщено кілька кас для оплати товару. Тут же можна отримати послуги з налаштування додаткових сервісів. Тут же розміщено зону видачі інтернет-замовлень з онлайн-полиці FOXTROT.UA. На першому поверсі царина смартфонів, ноутбуків, планшетів, різновидів аксесуарів та телевізорів. На нульовому виставлені “важковаговики” побутової техніки – холодильники, пральні машини, а також інші помічники людини в оселі та на кухні – блендери, мультиварки, кавоварки, роботи-пилосмоки тощо.


У Черкасах (вул. Шевченко, 207) також було збільшено простір з 700 до 900 м кв. (завдяки переплануванню збільшилася площа для підсобних та складських приміщень). Сучасний фірмовий мерчандайзинг дозволив збільшити асоритмент на полицях на 20%. Крім того, було облаштовано комфортні службові кімнати для працівників магазину. У підсумку оновлений Фокстрот став більш зрозумілим для покупця – комфортним, як інтуїтивний інтерфейс улюбленого гаджета.


Місто Дніпро закрив “трійцю” липневих відкриттів. Абсолютно новий, як з голочки, Фокстрот відкрили на вул. Ламана, 2. Магазин розміщено у будівлі неподалік ТРЦ «МОСТ-Сіті». Загальна площа магазину складає 1025 м кв., торгівельна площа досягла 900 м кв. У дніпровському Фокстроті представлено розширений асортимент усіх категорій побутової та електронної техніки. Облаштовано три десятки бренд-зон.


Як у будь якому магазині мережі, у новому дніпровському Фокстрот покупці можуть отримати кредит на будь-яку пропозицію від банків-партнерів. Нову опцію отримати кредит за допомогою цифрових документів із застосунку Дія додала партнерська компанія «Фінансовий брокер».

ГКФрозвиває бренди