+1 перевага та 100 кредитів: у Фокстроті оформлюють споживчі кредити через закордонний паспорт в Дії

У жовтні в магазині Фокстрот у м. Чорноморську Одеської області оформили перший споживчий кредит за допомогою закордонного паспорта в застосунку «Дія». На 18 жовтня таких кредитів у Фокстроті видано вже 100

У магазині клієнту варто пред’явити представнику «Фінансового брокера» закордонний паспорт у додатку ДІЯ та усні дані про працевлаштування. Наразі «Фінансовий Брокер» налагодив систему, через яку брокери компанії оформлюють кредити з понад 20 банків України. Серед клієнтів Фінброкера – більше 500 ритейлерів України – Епіцентр, Фокстрот, Vodafone, Розетка, Дзвінок, IStudio, а також роздрібні продавці в Україні, Турції та Тунісі.

Технічне рішення для своїх клєнтів компанія «Фінансовий Брокер» розробила самостійно, враховуючи активну цифровізацію фінансової сфери. «Фокстрот» є клієнтом компаніяї «Фінансовий брокер», тому такий кредит за допомогою власного технічного забезпечення.

«Наш власний програмний продукт робить партнерів, хто ним користується, конкурентними та успішними в роботі з покупцями, – говорить виконавчий директор компанії «Фінброкер» Тетяна Віканова. – Ще влітку ми першими на ринку запропонували оформлення споживчих кредитів через Дію, й ось вже восени +1 конкурентна перевага підсилила наших клієнтів».


Нагадаємо, компанія Фінансовий брокер – https://financebroker.com.ua/ – почала роботу на ринку України в 2013 році, розробивши унікальний програмний комплекс, що дозволяє автоматизувати процес видачі споживчого кредиту, кредиту готівкою, карткових продуктів і страховок.




Суть механіки, яку використовує компанія – робота 1 співробітника з оформлення кредита на торговій точці в форматі єдиного вікна. Покупці отримують оптимальний кредит, який фахівець-фінброкер підбирає з низки пропозицій від банків-партнерів і виходячи з потреб, можливостей і кредитної історії позичальника. При цьому скорочується час обслуговування, економиться площа в торговому залі під локації для операторів банків, покращується якість комунікації з покупцем, а значить збільшується трафік кредитів і прибуток від них.

Фокстрот – національний бренд з понад як 25-річною історією, один з найбільших ритейлерів за кількістю магазинів цифрової та побутової техніки й обсягами продажів. Фокстрот представлений 165 роздрібними магазинами у 90 містах країни та онлайн-майданчиком FOXTROT.UA з відвідуваністю до 11 млн щомісяця.

Асортимент мережі нараховує понад 100 тис. товарних одиниць, налагоджено партнерство з 200 постачальниками офіційно сертифікованої техніки та інших популярних товарів. Для покупців доступна кешбек-програма FoxFan, завдяки якій вони мають змогу заощаджувати на кожній наступній покупці. Кількість її прихильників сягає вже 12 млн українців.

ГКФрозвиває бренди