Цифровізація-2021: Фокстрот та Cisco оновили IT-системи та побудували безпечне середовище для розвитку бізнеса

У Групі компаній «ФОКСТРОТ» підбили підсумки партнерства із компанією Сisco, що є одним з ключових гравців в галузі високих технологій

Компанія «ІТ Спеціаліст» допомогла Групі компаній «ФОКСТРОТ» збудувати новий світ ІТ інфраструктури Cisco, посилити кібербезпеку та підвищити ефективність віддаленої роботи.

Результатом першого етапу співпраці стала сучасна мережа з високоякісним Wi-Fi та декількома рівнями безпеки, а також фаєрвол та рішення для безпеки кінцевих пристроїв.


З приходом глобальної пандемії постала задача налаштувати дистанційний робочий процес для більш ніж 2000 працівників Групи компаній «ФОКСТРОТ». Це вимагало надійного захисту від можливих загроз і безпечного під’єднання до внутрішньої мережі компанії, щоб забезпечити продуктивну працю співробітникам зі всіх куточків країни. Cisco зробило це можливим завдяки поєднанню технологій Cisco Firepower 4100 series, Cisco AnyConnect Secure Mobility Client та Cisco Secure Endpoint.


На цьому етапі фахівці Департаменту IT Групи компаній «ФОКСТРОТ» також спробували в пілотному режимі продукт Cisco Umbrella, забезпечивши цим додатковий рівень захисту проти інтернет загроз.


– Кібератаки чи глобальна пандемії відтепер не є глобальною загрозою для бізнеса, – вважає директор ДІТ Групи компаній «ФОКСТРОТ» В’ячеслав Нехороших – ми стали сильнішими завдяки цифровій трансформації наших ІТ систем разом із партнерами. – Ми зіштовхнулись з випробуваннями і це зробило нас сильнішими та більш стійкими. З Cisco наші магазини можуть залишатися відкритими і готовими до нових викликів сьогодні та завтра.

Докладніше – тут https://www.youtube.com/watch?v=HrIsRQZe3O4

ГКФрозвиває бренди