Колядуємо та віншуємо на здоров’я та безпеку!

Напередодні Різдва, 6 січня, у Запоріжжі, біля головної ялинки міста фахівці ДСНС разом зі своїм вірним помічником Вогнегасником та за підтримки ГК ФОКСТРОТ провели з дітьми новорічну розвагу. Рятувальники разом з поліцейськими облаштували пересувний «Острівок безпеки», де в інтерактивній формі нагадали дітям і дорослим основні правила безпеки

Актуальними як для зимової пори року, були правила пожежної безпеки при користуванні газовими та електроприладами, у тому числі обігрівачами, а також пічним опаленням. Нагадали, як необхідно діяти у разі виникнення пожежі чи іншої надзвичайної події, а також роздали тематичні пам’ятки та листівки щодо безпеки життєдіяльності взимку. 


Окремо звернулись до батьків та акцентували їх увагу на контролі зимових розваг дітей. Закликали дорослих, щоб вони на власному позитивному прикладі навчали малечу безпечній поведінці.


А після руханки-дискотеки на малечу чекали пізнавальні ігри на знання правил безпеки та подаруночки від рятувальників та соціального партнера Групи компанії «Фокстрот», яка з 2008 року реалізує за підтримки ДСНС України соціальний проєкт «Школа безпеки».


Усі разом й розважились, й згадали, як святкувати, пам’ятаючи елементарні правила безпеки, аби зимові свята залишили по собі тільки приємні спогади та враження.

ГКФрозвиває бренди