Геннадій Виходцев, співзасновник Фокстрот, та Гуманітарний центр "Міжгір`я" уклали Меморандум про співпрацю

26 березня Геннадій Виходцев, генеральний директор УК ГКФ (Управляюча компанія Групи компаній Фокстрот) та Голова правління Громадської організації «Агенція регіонального розвитку та інновацій «Центр Міжгір’я» Катерина Славець підписали Меморандум про співробітництво та взаємодію задля подолання наслідків військової агресії Російської Федерації проти України та утвердження засад незалежності України


Партнери домовилися про співпрацю в питаннях оперативного отримання гуманітарної допомоги Центру в усіх регіонах України

«Гуманітарний центр Міжгір’я» організовано при Міжгірській Територіальній Громаді в Закарпатській області. З початком війни Центр став безпечним місцем для акумуляції та логістики гуманітарної допомоги по всім українським містам, які її потребують.

Розвитком Центру опікується голова Міжгірської територіальної громади Василь Щур, який також є головою координаційного центра «Гуманітарний центр Міжгір’я».

– Наша гуманітарна місія спрямована не на Міжгір’я, хоча у нас наразі проживає більше 10 тисяч внутрішньо переміщених осіб. Наразі ми як центр гуманітарної допомоги працюємо на Харків, Київ, Чернігів, Київщину, тому потребуємо допомоги в логістиці, – сказав під час он-лайн конференції Василь Щур. – Вантажі, які зібрали наші європейські партнери, ми інколи не можемо доставити до людей, що зараз у великій біді. Спасибі вам, партнери, що відгукнулися на таку нашу потребу. Наша синергія – запорука перемоги українського народу.


«Ми долучимося до вашої команди та цієї важливої справи – забезпечення гуманітарною допомогою громадян України у ці важкі часи,  відповів голова ради засновників Групи компаній Фокстрот, генеральний директор УК ГКФ Геннадій Виходцев. – Долучимося нашими логістичними можливостями, нашими контактами із громадськими організаціями в Україні та світі, енергією наших співробітників «Фокстрот» з корпоративного штабу «Допомога нашим». Разом до перемоги!».

Меморандум збоку «Гуманітарного центра Міжгір’я» підписала Катерина Славець, голова правління Громадської організації «Агенція регіонального розвитку та інновацій «Центр Міжгір’я».

ГКФрозвиває бренди