Демонтаж перегородок та стель в ТРЦ DEPO't, в м. Чернівці, вул. Головна, 265а

11 березень 2020

Результати

02 червня 2020

Рішенням Тендерного Комітету ГК «Фокстрот» переможцем процедури закупівлі ''Демонтаж перегородок та стелі в ТРЦ DEPO't, в м. Чернівці, вул. Головна, 265а'' визнано компанію: ТОВ "Ріксон Плюс".

Коригування

16 березня 2020

У зв'язку з введенням обмежень щодо запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19 подача оригіналів пропозицій в паперовому конверті тимчасово припиняється.

Пропозиції приймаються тільки в електронному вигляді на зазначену в оголошенні електронну адресу.

Опис закупівлі

Група компаній «ФОКСТРОТ» запрошує учасників взяти участь у процедурі закупівлі за предметом: Демонтаж перегородок та стель в ТРЦ DEPO't, в м. Чернівці, вул. Головна, 265а 

Вимоги до учасників, умови проведення процедури закупівлі, вимоги до оформлення пропозицій учасниками, критерії та методика оцінки та інша інформація про закупівлю зазначені у Документації процедури закупівлі у вкладенні. 

Термін подачі пропозиції до 18 березня 2020 року включно. 

Документи подаються в друкованому та електронному вигляді. 

Оригінал пропозиції в запечатаному паперовому конверті формату С4, відповідно до запиту надається учасником особисто або кур’єрською службою на адресу: м. Київ, вул. Дорогожицька, 1, галерея 1, кімната 1. 

Електронна версія оригіналу пропозиції подається на адресу: tender-717@foxtrot.ua із зазначенням в темі листа повної назви предмету закупівлі.

Будь-які питання стосовно процедури закупівлі прохання надсилати на адресу: tender-GKF@foxtrot.kiev.ua

ГКФрозвиває бренди