«5ok» починає доставку замовлень по всій Молдавії

Смарт-маркет електроніки «5ok» з жовтня 2015 року розширює доставку товарів на всю територію республіки Молдова

Інтернет-магазин «5ok» працює на молдавському ринку з 2010 року і раніше пропонував доставку товарів тільки по Кишиневу та області. Але вже з жовтня поточного року його клієнти зможуть отримувати замовлені ними на сайті https://www.5ok.md/ товари в будь-яку точку Молдови протягом 24-х годин.

- E-commerce ринок Молдови має значний потенціал, - повідомив Сергій Єрошов, керівник інтернет-проекту «5ok». - Смарт-маркет «5ok» в Молдові щодня відвантажує на доставку більше ста товарів. З виходом смарт-маркету «5ok» на доставку продукції по всій країні, ми плануємо вийти на потрійне збільшення обсягів продажів.

Підрядником з доставки обрана «Нова Пошта». Компанія зарекомендувала себе надійним перевізником, який виконує свої зобов'язання перед клієнтами.

- Важливим чинником вибору даного перевізника стали вже налагоджені за час співпраці в Україні взаємини і бізнес-процеси, які сприятимуть більш плідній співпраці і в Молдавії, - прокоментував Олег Зорич, начальник відділу інтернет-продажів «5ok».

Онлайн-ритейлер «5ok» безперервно розвивається, але головні переваги залишаються незмінними: інтернет-магазин надає своїм клієнтам завжди сертифіковану техніку з усією супутньою гарантійної документацією, комфортні умови покупки через сайт, готівковий і безготівковий розрахунок і широкий асортимент товарів.

Довідка про компанію: Інтернет-магазин побутової техніки «5ok» розпочав роботу в 2007 році. Сьогодні є великим гравцем ринку побутової техніки та електроніки України та Молдови. «5ok» має регіональні представництва в 35 містах України, завдяки чому замовлення по всій Україні, а також в республіці Молдова здійснюються в найкоротші терміни і без передоплати. Асортимент магазину техніки та електроніки налічує тисячі товарів в 22 товарних категоріях. Інтернет-магазин побутової техніки «5ok» - магазин Вашого міста!

ГКФрозвиває бренди