Наш!

До Дня захисника України Президент України відзначив державними нагородами найкращих громадян – справжніх героїв, які боронили нашу Батьківщину на сході України. Серед них – і наш колега! Указом Президента України № 442/2016 від 12 жовтня 2016 року «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня захисника України», за вагомий особистий внесок у зміцнення обороноздатності Української держави, мужність, самовідданість і високий професіоналізм, виявлені під час бойових дій та при виконанні службових обов’язків Костянтин Дмитрович Пономаренко, начальник відділу безпеки у Західному регіоні Управління охорони, що забезпечує роботу підприємств під брендами, які розвиває Група компаній «Фокстрот», підполковник запасу Державної прикордонної служби України – нагороджений орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня. 


Орден Богдана Хмельницького є державною нагородою України і призначений для нагородження громадян України за особливі заслуги у захисті державного суверенітету, територіальної цілісності, у зміцненні обороноздатності та безпеки України.  

Як розповіли нам колеги, Костянтин Пономаренко працює з 2006 року. Із початком бойових дій на сході України був мобілізований та направлений у зону АТО, де відслужив більше року. Восени минулого року, згідно з Указом про демобілізацію, Костянтин повернувся додому до рідного Львова й продовжує роботу - керує відділом безпеки у Західному регіоні.  

Ми щиро вітаємо нашого колегу із вшануванням державою його військової звитяги та пишаємося тим, які мужні чоловіки з нашого колективу боронять мирну працю на східних кордонах країни. 

Зичимо Костянтину Дмитровичу здоров’я, миру та добра!

ГКФрозвиває бренди