Свято інновацій у новому «Фокстроті» Львова

Яскравим фестом розпочалася робота магазину нового формату Foxtrot Show Store у місті свят та фестивалів. Родзинка новації - презентація актуальних новинок, можливість тестувати будь-яку техніку і постійне оновлення асортименту магазину.

24-27 листопада у щойно відкритому ТРЦ Victoria Gardens (м. Львів, вул Кульпарківська, 226А) розгорнув роботу супермаркет інноваційної техніки «Фокстрот». 


Перші покупці були вражені, як видозмінився традиційний «Фокстрот»: у оздобленні торгового залу – лаконічні та емоційні натуральні матеріали, що підкреслюють багатство фактури: дерево, бетон, трава, скло. А простір у 1554 кв.м. сплановано так, що увага постійно сфокусована на унікальній асортиментній лінійці - різноманітних гаджетах та цифрових технологіях. 

Інновації та технічна спрямованість у львівському Foxtrot Show Store представлена у найменших дрібницях, а торгівельна зала передбачає достатньо простору для випробування усього різноманіття гаджетів. Вже зі вхідної зони магазину покупця зустрічають стильні еко-полиці з квадрокоптерами та іграшками-роботами й «не відпускають» увагу відвідувача до самого виходу. Учасники свята відкриття завзято тестували усю лінійку електротранспорту власної торгової марки «Фокстроту» - ТМ «BRAVIS» на спеціальній автодоріжці - від гіроскутерів до міні-байків. Приміряли окуляри віртуальної реальності та тестили інші дивовижні технічні новинки й аксесуари. 


У Foxtrot Show Store світ гаджетів гармонійно доповнюється простором із побутовою технікою, секторами з дрібною та великою побутовою технікою. Своєю неформальністю та стильністю тут вражали навіть продавці-консультанти, одягнуті у «джинсу», які під’їжджали до покупця на скутері. 


Крім комфортного тестування організатори свята львівського Foxtrot Show Store продумали для відвідувачів низку святкових акційних пропозицій. Перші 25 покупців щодня гарантовано отримували смартфон Lenovo A Plus в подарунок (при покупці від 3500 грн). А ті, хто не встиг потрапити в число перших, мали можливість взяти участь у фінальному розіграші призів. Усі покупці з чеком від 2000 грн. реєструвалися у промоутерів щодня, з 24 по 27 листопада, відбувався розіграш призів. Головним переможцем стали дві Оксани: Оксана Хомуляк виграла телевізор Samsung з діагоналлю 55 дюймів, а Оксана Гонсьор – iPhone 7 серед користувачів соціальних мереж, які запостили «Я йду на відкриття Foxtrot Show Store у Львові» та завітали на розіграш.


  - Ми раді, що Foxtrot Show Store прийшовся до вподоби львів’янами, яких важко чим здивувати, зважаючи на високу кількість свят і фестивалів, - зазначив виконавчий директор мережі «Фокстрот» В'ячеслав Поврознік. - Будемо тримати на високому рівні довіру та зацікавленість покупців до цього формату роботи із технікою. 


Довідка: ТМ «Фокстрот. Техніка для дому» є провідною роздрібною мережею з продажу електроніки і побутової техніки в Україні, а також лідером у своїй категорії за рівнем знання, відвідування і покупки за даними TNS Ukraine (MMI за 4 квартал 2015 року). 

Станом на кінець 2016 року в Україні налічується 162 супермаркету ТМ «Фокстрот. Техніка для дому". Магазини представлені в 90 обласних і районних центрах України, при цьому їх торгова площа складає близько 150 000 кв.м.

ГКФрозвиває бренди