На випуск – із «Паспортом професії»

Випускників профільного Вищого комерційного училища привітав «ФОКСТРОТ» 

20 січня 2017 року у Вищому комерційному училищі КНТЕУ відбулися урочисті заходи з нагоди випуску кваліфікованих робітників: кухарів та кондитерів 4 розряду, продавців непродовольчих товарів; декораторів вітрин 4 розряду. 


 

-Ми з радістю прийняли запрошення на свято, аби привітати наших партнерів по проекту «Паспорт професії: професійний стандарт для продавця-консультанта непродовольчих товарів» та випускників, підготовлених за цим документом, - розповіла прес-секретар Групи компаній «Фокстрот» Алевтина Белецька. – Адже у 2015 році ідею «Фокстроту», що навчає вчорашніх студентів без досвіду роботи всім необхідним компетенціям продавця-консультанта, підтримали педагоги Вищого комерційного училища Київського національного торговельно-економічного університету (КНТЕУ). За основу профстандарту були взяті корпоративні стандарти продавця-консультанта мережі «Фокстрот. Техніка для дому»: чотири основні трудові функції продавця-консультанта непродовольчих товарів, по кожній з яких прописані основні трудові одиниці (знання, навички, уміння) та критерії їх оцінки. На початку 2017 року ми вітаємо випускників, чиї компетенції формувалися в училищі за новими навчальними програмами на базі «Паспорту професії». 



Теплими словами випускників привітала директор училища Лідія Дмитрівна Кришемінська. До привітань випускникам долучилися почесні гості свята: провідний спеціаліст Центру тестування та моніторингу знань КНТЕУ Наталія Дубініна, провідний спеціаліст Центру розвитку кар’єри КНТЕУ Оксана Назаренко. 


У вітальному слові до випускників прес-секретар ГК «Фокстрот» вручила 19 кращим учням училища, які навчалися за професією «Продавець непродовольчих товарів; декоратор вітрин» «Паспорт-професії». Це спільна робота колективу училища, групи компаній «Фокстрот» та 11-ти ритейлерів України. Організатори проекту «Паспорт професії: продавець-консультант непродовольчих товарів» упевнені, що в цій професії навіть криза не завадить стати успішним фахівцем, визнаним «профі», побудувати свою кар’єру «з нуля». А наявність профстандартів у продавця стане важливим інструментом росту фахівців, ознакою оновлення освітнього процесу на виробництві, у навчальних закладах і при оцінці неформального навчання.

ГКФрозвиває бренди