«Фокстрот» привітав партнерів не сувенірами, а благодійною допомогою фонду «Таблеточки»

20 грудня 2015 року мережа «Фокстрот» долучилася до всесвітнього руху «Благодійність замість сувенірів» і перерахувала благодійному фонду «Таблеточки» 110 000 гривень на покупку медичних препаратів

Напередодні Нового року торговельна мережа «Фокстрот» вітала своїх партнерів незвичайними електронними листівками, в яких розповідалося, що партнери стали благодійниками разом із «Фокстрот», адже замість замовлення новорічних сувенірів для привітання партнерів ритейлер зробив внесок у благодійний фонд «Таблеточки». 


- Це міжнародний благодійний фонд, заснований волонтерами в 2011 році, що опікується важкохворими дітьми з усієї України. На допомогу дітям вони вже зібрали понад 40 млн. грн., з яких 100% коштів витрачено за призначенням, – розповіла маркетинг-директор Наталія Средня. – Вага його допомоги суттєва, довіра до його роботи висока, а значить і результат – порятунок важкохворих дітей – буде суттєвим та порадує усіх учасників акції «Благодійність замість сувенірів».

28 січня 2016 року до «Фокстроту» надійшов звіт про використані кошти, в якому повідомлялося, що благодійний фонд «Таблеточки» висловлює подяку за допомогу зі збору коштів для покупки ліків пацієнтам Київського дитячого центру онкогематології ОХМАТДИТу та Київського обласного дитячого онкодиспансеру. Було закуплено сотні упаковок таких ліків: «Авелокс» – антибактеріальний препарат, «Вінкристин-Тева» – протипухлинний засіб, «Флекселіт» – антибактеріальний засіб, «Ципринол» – антимікробний препарат, «Алексан» – антиметаболіт.

- У 2015 році держава не провела тендер на закупівлю ліків для онкохворих дітей. Для повноцінного лікування необхідно 160 найменувань. Багато українських аналогів іноземних ліків не підходять онкохворим дітям, оскільки викликають інтоксикацію і маленьких пацієнтів доводиться відкачувати в реанімації. Також багато ліків не продається в Україні – ми привозимо їх з Іспанії, Франції, Австрії, Німеччини та Росії. Завдяки вашій чуйності, доброті та участі у нас виходить купувати такі необхідні дітям препарати і допомагати їм проходити повноцінне лікування, – розповіла Ірина Литовченко, виконавчий директор благодійного фонду «Таблеточки».


ГКФрозвиває бренди