«Фокстрот» у рейтингу "HR 35 до 35"

HR-директор компанії «Фокстрот. Техніка для дому» Олена Лагоцька увійшла до ТОП-15 найкращих HR України 

Олена Лагоцька посіла 2 місце у он-лайн голосуванні, за неї проголосували 1528 експертів, запрошених до участі організаторами - порталом Дело.ua спільно з Boyden "HR 35 до 35". У кінцевому результаті голосування посіла почесне 12 місце серед 35 HR-спеціалістів до 35 років. 


Експерти оцінювали учасників рейтингу за п'ятьма параметрами: професійний досвід і освіту, кар'єрні досягнення і реалізовані проекти, масштаб завдань і вплив на ринок, управлінський досвід, репутація та популярність. 

- Ми ретельно підходили до збору інформації про учасників рейтингу, просили заповнити анкети, вивчали інформацію з відкритих джерел, в першу чергу LinkedIn. Результатами рейтингу ми задоволені. Впевнена, що саме ці люди - майбутнє HR-спільноти, - Тетяна Рясна, куратора проекту Delo.UA. 

Рейтинг показав, що на сьогоднішній день вітчизняні HR-менеджери навчилися будувати роботу з персоналом з урахуванням бізнес-цілей і стратегії компанії. Управління персоналом в Україні виходить на новий рівень - формуються стандарти професії, інноваційні підходи та інструменти. 

- Дякую усім за підтримку - це перемога усієї команди, - прокоментувала Олена Лагоцька показники рейтингу "HR 35 до 35". 

15 червня 2017 року у рамках ювілейного «HR Wisdom Summit #5» нагородили кращих профі в HR. Підсумковий бал кожного учасника формувався, виходячи з двох складових: онлайн-голосування на сайті Delo.UA (25%) і балів експертів (75%). Олена Лагоцька у сфері HR з 2006 року, а 2017 стала HRD компанії "Фокстрот. Техніка для дому".

ГКФрозвиває бренди