Кращі з безпеки - на Форумі щодо безпеки

Група компаній "ФОКСТРОТ" у рамках власного соціального проекту «Школа безпеки» підтримала форум «Пожежна і техногенна безпека –2017: кращий досвід». 

12 жовтня у Києві відбувся вже п’ятий форум для фахівців із охорони праці, пожежної безпеки та цивільного захисту «Пожежна і техногенна безпека –2017: кращий досвід». Організаром даного заходу є журнал «Охорона праці і пожежна безпека». 




Учасники заходу ознайомилися із основними-розпорядчими документами, передбаченими законодавством та нормативно-правовими актами щодо забезпечення на підприємствах безпечних умов праці. Так, Євген Лінчевський (начальник відділу по роботі з органами влади та стратегічними об’єктами управління пожежної безпеки департаменту запобігання надзвичайним ситуаціям ДСНС України), у своєму виступі проаналізував законодавчі ініціативи ДСНС щодо внесення змін до «Правил пожежної безпеки в Україні», про основні новації в галузі охорони праці, про новий розподіл суб’єктів господарювання за ступенем ризику, про зростання відповідальності за порушення правил пожежної безпеки та підвищення штрафів. 

Володимир Александров (перший заступник командира комунальної аварійно-рятувальної служби «Київська служба порятунку»; член-кореспондент Міжнародної академії безпеки життєдіяльності, незалежний експерт з питань цивільного захисту) розповів про всі нюанси щодо договіру на обслуговування з аварійно-рятувальною службою, про співпрацю з підприємствами і скільки це може коштувати, а також про закордонний досвід. 


А перевірити та закріпити нові знання учасники форуму змогли під час інтерактиву «Сам собі інспектор» та ділової гри «Як вижити під час пожежі?» , а найактивніші отримали яскраві сюрпризи від Групи компаній «ФОКСТРОТ»  




Довідка: З 2002 року ГК «ФОКСТРОТ» підтримує ініціативи державних органів влади у навчально-виховній роботі зі школярами щодо профілактики травматизму дітей у невиробничій сфері, а з 2008 року ГКФ під девізом «Комфортно там, де безпечно!» реалізує соціальний проект «Школа безпеки. Серед спільних заходів із Національною поліцією України – конкурси дитячого малюнка «Мій друг – безпечний рух», змагання шкільних команд юних інспекторів руху (ЮІР) – від регіональних конкурсів до всеукраїнського фіналу у УДЦ «Молода гвардія». За сприяння фахівців ГСЧС України було створено навчальний мультсеріал «Фокс і Трот поспішають на допомогу». У інтернеті мультсеріал «Фокс і Трот поспішають на допомогу» переглянули близько 200 тисяч глядачів. За мотивами найпопулярнішої (за кількістю переглядів) серії мультфільму «Пожежа» – була розроблена листівка «При пожежі дій правильно!». З 2012 року спільно із фахівцями Державної служби із надзвичайних ситуацій України бренд «Фокстрот» проводить «Уроки безпеки» для молодших школярів. Більше 20 тисяч дисків з мультфільмом та повчальних листівок було передано в школи та дитячі садки країни для навчання дітей правилам безпеки під час таких уроків.

ГКФрозвиває бренди