«Фокстрот» привітав ветеранів -вогнеборців з професійним святом

17 квітня з нагоди професійного свята Дня пожежної охорони у конференц-залі Департаменту запобігання надзвичайним ситуаціям ДСНС України відбувся захід з вшанування пам’яті пожежних за участі ГК «Фокстрот». 

В урочистостях взяли участь керівники Державної служби з надзвичайних ситуацій, Департаменту запобігання надзвичайним ситуаціям, ветерани, пенсіонери Державної пожежної охорони, учні навчально-виховного комплексу «Домінанта» та керівник прес-служби групи компаній «Фокстрот».  



Після покладання квітів біля пам’ятника пожежним-ліквідаторам з вітальним словом виступив виконуючий обов’язки директора Департаменту Руслан Буханець. Він сказав:

 – За роки свого існування пожежна охорона пройшла важкий і тернистий шлях. Імена тисяч пожежних вписані в книгу мужності та зберігаються в пам’яті народу. Українські вогнеборці вберегли світ від катастрофи ХХ століття – аварії на Чорнобильській АЕС. Щодня на бойове чергування заступає понад сім тисяч рятувальників, які здійснюють, в середньому, півтори тисячі виїздів рятуючи шість людських життів щодня. Дякую за вашу відданість свідомо обраному обов’язку. 



Керівник прес-служби «Фокстроту» Белецька Алевтина привітала пожежних зі святом та нагадала, що у 2002 році під девізом «Комфортно там, де безпечно» стартував соціальний проект Групи компаній «Фокстрот» «Школа безпеки». Співпраця з ДСНС України по профілактиці щодо уникнення травмування дітей в результаті нещасних випадків в невиробничій сфері виявилась плідною. Так, за сприяння фахівців ДСНС України була створена четверта серія «Фокс і Трот поспішають на допомогу. Пожежа» - про дії дитини під час виникнення вогню, розроблена листівка «При пожежі дій правильно!» З 2012 по 2018 рроки разом із фахівцями Служби порятунку «101» мережа «Фокстрот» провела по всій Україні сотні «Уроків безпеки» для молодших школярів. Тисячі дисків з мультфільмом та повчальні листівки було передано у школи та садочки країни для навчання дітей правилам безпеки. У березні 2013 року проект «Школа безпеки» було названо самим пізнаваним серед споживачів у ритейлі (за результатами опитування InMind), а в квітні 2013 року він став переможцем сьомого Національного фестивалю соціальної реклами. 


Алевтина Белецька подякувала людям, які доклали немало зусиль для профілактики і пропагування правил пожежної безпеки і до сьогодні працюють в цьому напрямку, а дітям-учасникам святкового концерту презентувала розклади уроків і фрісбі, з зображеннями головних героїв серіалу про Фокса і Трота та диски з мультфільмом «Фокс і Трот поспішають на допомогу. Пожежа».

ГКФрозвиває бренди