Лінійка високотехнологічних смартфонів Bravis від «Фокстрот»

Торговельна мережа «Фокстрот» - ексклюзивний дистриб'ютор BravisТМ представляє новинку - високотехнологічні смартфони Bravis, ключовими перевагами яких є високий дозвіл екрана і швидкість роботи, стильний дизайн і приваблива ціна


Bravis - новий гравець на ринку мобільної техніки в Україні, але відомий і популярний бренд на ринку аудіо- та відеотехніки. Українці встигли оцінити філософію бренду Bravis, яка полягає в тому, що техніка повинна мати необхідний функціонал, привабливий дизайн і розумну вартість. І розширення асортименту продукції цієї торговельної марки лінійкою смартфонів - логічний крок назустріч очікуванням цінителів бренду. В інноваційній лінійці смартфонів виробник приділяє пильну увагу не лише технічним характеристикам продуктів, але і їх дизайну, намагаючись при цьому утримувати вартість пристроїв на доступному більшості покупців рівні. Так, вартість новинок складає: модель Bravis Alfa - 1399 гривень, Bravis Delta - 2111 гривень, Bravis Tau - 2199 гривень.

У продаж вже надійшли моделі Bravis Alfa і Bravis Delta, а флагман мобільної лінійки Bravis Tau буде представлений на полицях найбільшого рітейлера електроніки «Фокстрот» в кінці липня. Всі ці смартфони в торговельній мережі «Фокстрот» можна буде придбати під 0% * кредит до 24 місяців.

- Заводи, на яких виробляються смартфони Bravis, відносяться до числа найбільш високотехнологічних виробництв Китаю, - повідомила Марія Мелехіна, керівник групи ОЕМ торговельної мережі «Фокстрот. Техніка для дому ». - При цьому виробник пристроїв має розвинену мережу сервісних центрів, гарантійне та післягарантійне обслуговування, сертифікацію відповідно до світових стандартів якості і безпеки, а також контроль якості виробництва.

- «Фокстрот» виступає ексклюзивним дистриб'ютором торговельної марки Bravis вже більше 8 років і вкладає ресурси у просування техніки цього бренду, позиціонуючи його як високотехнологічні товари першої ціни, - зазначив В'ячеслав Поврознік, виконавчий директор торговельної мережі «Фокстрот. Техніка для дому».

Ознайомитися з технічними характеристиками пристроїв можна на сайті виробника: https://bravis.ua/mobilephohe.html.

ГКФрозвиває бренди