Весняні +2: нові «Фокстроти» відкрилися в Чернігові та Запоріжжі

магазини популярного ритейлера готують свята із майстер-класами з керування квадракоптерами, а покупку тут можна буде здійснити в форматі онлайн - і офлайн торгівлі 



30 березня майже в центрі Запоріжжя, в ТЦ Амстор по вул. Перемоги, 64 запрацював четвертий у місті «Фокстрот». Загальна площа нового супермаркету складає 724,5 кв.м., а торгова – 519,3 кв.м. Містяни вже оцінили новинку, відзначивши, що супермаркет має зручне розташування: високу доступність та зручну транспортну розв’язку. 

Цього ж дня запрацював «Фокстрот» у ТРЦ «Голлівуд» у м. Чернігові (загальна площа супермаркету - 797, 5 кв.м., торгова площа – 661, 3 кв.м). Адреса нового супермаркету – другого представника мережі в цьому місті - вулиця 77-ої Гвардійської дивізії, 1-в. 

У кожному магазині офіційне свято відкриття триватиме чотири дні: з 30 березня до 2 квітня. А у вихідні в Запоріжжі та Чернігові мережа «Фокстрот» продемонструє всю свою інноваційність - на відвідувачів нових супермаркетів чекають майстер класи з опанування електротранспортом (гіроскутерами, гіробордами, моноколесами тощо), а також практичні заняття з управління квадракоптерами. Крім того, на покупців очікують знижки на товари до 50%, а також подарунки для всіх, хто зробить покупку від 999 грн. 


Також з 31 березня по 2 квітня новий «Фокстрот» у Запоріжжі запросить усіх учасників свята на РЕАЛЬНІ конкурси-аукціони, де стартова ціна на iPhone 7 складе всього 2500 грн. Учасникам торгів необхідно буде завчасно зареєструватися у Viber та на вказаний час прийти до новенького «Фокстроту» на торги -
https://www.foxtrot.com.ua/ru/actions/823 

Обидва нових магазини працюють в концепції «омніпростір»: якщо покупець бажає отримати товар, не представлений на полиці супермаркету, продавець-консультант в торговому залі допоможе вибрати товар в онлайн-каталозі серед більш ніж 20 000 товарних позицій. 

- Вже 23 роки на ринку побутової та цифрової техніки «Фокстрот» залишається лідером і експертом в інноваціях, - говорить виконавчий директор мережі «Фокстрот» В'ячеслав Поврознік. – Свято відкриття двох нових «Фокстротів» у Запоріжжі та Чернігові дарує нам радість прямого спілкування з покупцями під час майстер класів та акцій. Це можливість поділитися інноваціями, отримати зворотній зв’язок і переконатися, що ми розвиваємося у правильному напрямку. 


Довідка: ТМ «Фокстрот. Техніка для дому» є провідною роздрібною мережею з продажу електроніки та побутової техніки в Україні, а також є лідером за рівнем знання серед споживачів відповідно до дослідження, що було проведено компанією TNS Ukraine, MMI за 3 квартал 2016 року. Станом на квітень 2017 року в Україні налічується 164 супермаркетів ТМ «Фокстрот. Техніка для дому". Магазини представлені в 89 обласних і районних центрах України, при цьому їх торгова площа складає близько 160 000 кв.м.

ГКФрозвиває бренди