Кияни взяли кубок «Фокстроту» на «Параді надій-2018»

XXIX традиційний Міжнародний фестиваль зі спортивного танцю «Парад надій-2018» назвав кращих спортсменів з бально-спортивного танцю та майстрів з виконання «Фокстроту». Турнір організували Школа спортивного танцю «Спорт-Данс» (Школа танців Федорчук), Ассоціація спортивного танцю України за підтримки Групи компаній “Фокстрот”. 


До Києва на фестиваль зібралися більше тисячі спортсменів з 72 клубів спортивних клубів України та Європи. Протягом двох днів вони демонстрували свою майстерність у виконанні вальсу, фокстроту, ча-ча-ча, танго, пасадобля, джайва та інших танців європейської та латиноамериканської програми в одній з тридцяти категорій. Усі два дні спортсменів оцінювали кращі судді з Америки, Італії, Англії, Німеччини та інших країн. 


По-справжньому захоплюючою була змагальна програма турніру - в деяких категоріях протистояння тривало між десятками спортсменів. У рамках «Параду надій» відбувся турнір на краще виконання найскладнішого танцю європейської програми – фокстроту, переможцями якого стали Андрій Зінченко та Катерина Байсарова з міста Києва. 

-Ми довгі роки тренуємося й цілеспрямовано йшли до цього результату, - розповіли переможці кубку «Фокстрот». - Минулого року ми були третіми, а цьогоріч здобули перемогу і зайняли першість. У квітні будемо приймати участь в чемпіонаті України, в травні нас чекає серйозний турнір в Англії (Blackpool dance festival), а також плануємо танцювати на турнірі в Німеччині. 


Володарів кубку на п’єдесталі пошани вітала представник бренду «Фокстрот» Алевтина Белецька, прес-секретар ГК “ФОКСТРОТ”: «Парад Надій» - улюблена спортивна подія не лише спортсменів, а й наших співробітників. За 16 років партнерства із цим турніром тут вболівали більше 3 000 моїх колег. Тому наступного року ми хочемо відкрити “Парад надій” партнерським вальсом, показати власну прихильність до спорту, який підтримуємо, та повагу до зірок “Параду надій”.  


Усі учасники фестивалю отримали добрі емоції та підтримку: іграшки від ТМ «Гулівер-Країна» чекали на талановитих 5-6 річних «бейбі». Свої подарунки надала мережа магазинів «Секунда» - привітала найсильніших учасників в категоріях «Молодь» та «Дорослі». - Дякую кожному спортсмену, його тренерам та батькам за віру у ваші сили та в перемогу, - звернулася до вишуканого “Параду” Валентина Федорчук, голова колегії суддів Асоціації спортивного танцю в Україні, заслужений тренер України. 


-Дякую нашим партнерам за те, що наш фестиваль - не просто турнір, а осередок добрих емоцій, джерело радості для усіх, хто любить танці та здоровий спосіб життя!

ГКФрозвиває бренди