У Фокстроті новий комерційний директор

1 лютого 2018 року Юрій Поліщук, фінансовий директор Фокстрот, призначений комерційним директором мережі.  

«Хотів би представити вам нового керівника Управління комерції компанії «Фокстрот. Техніка для дому» - Юрія Поліщука, - звернувся до колективу виконавчий директор мережі Фокстрот В'ячеслав Поврознік. - Юрій працює в компанії 14 років. Останні 5 років працював фінансовим директором мережі. Рішення обумовлено тим, що Юрій занурений в усі ключові процеси компанії, глибоко розуміє результати діяльності бізнесу в розрізі кожного управління і, зокрема, окремої категорії в комерції. Має чітке розуміння, бачення і план щодо подальшого вдосконалення комерційної моделі і позиціонування компанії на ринку. 


У прес-службі компанії повідомляють, що перед Юрієм і командою комерції стоїть завдання оновлення підходів і трансформація бізнесу в легке управління товарними запасами, спрямоване на продаж, а не закупівлю, каскадування комерційної моделі на майданчик продавцеві з чіткою комунікацією з кінцевим споживачем. 

Дані зміни допоможуть компанії досягти ключової мети бізнесу - утримання позиції лідера на ринку побутової техніки та електроніки України. Зміни вимагають не тільки процесной трансформації, а й кадрової, у першу чергу. «Ми маємо намір оновити команду там, де бачимо потенціал зростання, - говорить комерційний директор Фокстрот Юрій Поліщук. - У команду будуть підбиратися експерти з високою залученістю, підприємницьким підходом, розумінням рівня відповідальності в роботі як всередині компанії, так і за її межами, зокрема - з постачальниками і партнерами компанії. 

Компанія подякувала Тетяні Моїсеєнко, яка працювала комерційним директором Фокстрот з травня 2016 року до 1 лютого 2019 року. 

Довідка: Мережа побутової техніки й електроніки «Фокстрот» нараховує 162 магазина в 90 обласних і районних центрах України, загальна торгова площа об'єктів становить 153 тис кв. м. Кількість учасників програми лояльності «Фокс клуб» за станом на початок 2019 року перевищила 8 млн відвідувачів. 

Омніканальний рітейлер «Фокстрот» розвиває інтернет-магазин foxtrot.com.ua, який за даними similarweb.com відвідують щомісяця понад 8 млн користувачів інтернету.

ГКФрозвиває бренди