Новий сайт Фокстрот: комфортне користування, персоніфікація і мобільність

Новий інтернет-магазин Фокстрот став більш доступним і корисним відвідувачеві.

23 січня 2020 року Фокстрот презентував новий дизайн уже відомого інтернет-магазину FOXTROT.UA.

– Все більше людей відправляються на закупи в інтернет. У цьому ж віртуальному просторі ми читаємо відгуки про товари, дивимося огляди і шукаємо пропозиції, порівнюючи ціни. Комфорт у використанні перетворив інтернет в драйвер сучасної торгівлі. – зазначив Кирило Попов-Черкасов, eCommerce директор компанії Фокстрот. – Наразі кожен рітейлер намагається задіяти в продажах можливості онлайн-торгівлі. Тому ми презентуємо вже оновлену версію інтернет-магазину FOXTROT.UA.


Крім нового дизайну веб-сторінок, компанія оптимізувала юзабіліті: опрацьована структура меню і кожної веб-сторінки, покращені фільтри для вибору товару, оновлений каталог і навігація в ньому, введений "розумний пошук", оптимізований лістинг, картки товару, скорочено шлях здійснення угоди. Особливу увагу приділено мобільній версії інтернет-магазину.

– Основний акцент в оптимізації інтернет-магазину було зроблено на персоніфікацію пропозиції. Для цього повністю переробили Особистий кабінет клієнта. – зазначив Кирило Попов-Черкасов – Загалом, ми зробили все для того, щоб клієнт міг легко вибрати і швидко придбати потрібний йому предмет. Особистий кабінет клієнта почав працювати так, щоб людина могла самостійно проаналізувати власну історію покупок, побачити вже переглянуті товари, контролювати динаміку бонусів і самостійно відстежувати статус свого замовлення.

З маркетингових нововведень комерційні можливості сайту були посилені створенням промо-зон, "Акціями", "Товаром дня", "ТОП пропозиціями", "Вибором покупців".

У період тестування і наповнення сайту нова платформа буде працювати паралельно зі "старою" на домені new.foxtrot.com.ua. Після завершення етапу тестування новий інтернет-магазин встане на основний домен фокстротовского інтернет-магазину – foxtrot.ua.

Нагадуємо, що в офлайн-просторі бренд Фокстрот представлено в Україні 162 магазинами електроніки та побутової техніки. За цим показником Foxtrot визнано найбільшою мережею країни. Одночасно з цим 5,5 мільйона користувачів інтернету відвідують фокстротовскій інтернет-магазин, з готовністю купувати в ньому електроніку та побутову техніку.

ГКФрозвиває бренди