Фокстрот робить акцент на онлайн-торгівлі під час карантину

Омніканальна мережа Фокстрот зосередилася на онлайн-продажах з сайту foxtrot.ua. 

Для замовлення доступно понад 40 тис. товарних одиниць з доставкою додому. Для цього передбачено 120 кур’єрських екіпажів Фокстрот у 42 містах і партнерські служби доставки (Укрпошта, Нова пошта), що готові доставити товар у 24 тис. населені пункти по всій країні.

У встановлений керівництвом країни період карантину, в роботі торгівельної мережі компанія передусім керується постановою Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211 «Про запобігання поширенню на території України короновірусу COVID-19» (зі змінами внесеними постановою КМУ від 16 березня 2020 р. № 215, рекомендаціями Міністерства охорони здоров’я України та ВООЗ.


Роздрібні магазини мережі тимчасово припинили роботу у низці торгово-розважальних центрів. Частина магазинів, де максимально представлено асортимент засобів зв’язку, працює в обмеженому режимі, здійснюючи продаж виключно цієї категорії товарів з метою недопущення соціальної телекомунікаційної ізоляції українців, які не мають доступу до інтернету. Товари інших категорій покупці можуть придбати в інтернет-магазині foxtrot.ua


Відповідно, в тих магазинах, де продовжена господарська діяльність згідно з вищезазначеною постановою уряду, посилено контроль за дотриманням санітарно-епідеміологічних умов, персонал забезпечено засобами захисту – масками, рукавичками, санітайзерами. 




Компанія Фокстрот моніторить ситуацію в країні та галузі і планує інформувати своїх покупців про зміни в роботі.

Нагадаємо, які заходи вжила торгова мережа з початку виникнення ризиків погіршення епідеміологічної ситуації:

  • З 4 березня 2020 р. з метою турботи про здоров’я клієнтів і співробітників у всіх 162 роздрібних магазинах мережі Фокстрот, що розташовані у 90 містах України, та центральному офісі посилено контроль доступу на робоче місце, у місцях загального користування розміщено дезінфікуючі засоби, збільшено частоту вологих прибирань. Відповідно до внутрішнього розпорядження заборонено приходити на робоче місце у разі поганого самопочуття та наявності будь-яких ознак нездужання з рекомендацією звернутися до сімейного лікаря.
  • З 12 березня 2020 р. співробітникам компанії скасовано та заборонено всі закордонні відрядження терміном на 2 місяці та рекомендовано утриматись від поїздок в особистих цілях.
  • Працівники, які були у відпустці за кордоном, не допускаються до роботи в офісі компанії протягом 14-ти днів, їм надано можливість працювати віддалено.
  • З 17 березня 2020 р. до закінчення карантину співробітникам рекомендовано працювати вдома на віддаленому доступі (якщо посада передбачає таку можливість), скористатися поточними щорічними оплачуваними відпустками в цей період (якщо їхня відсутність не нашкодить операційним процесам та особистій безпеці) тощо. Зустрічі та наради переведені в онлайн.

ГКФрозвиває бренди