Київ: Фокстрот передав вміст «Скарбничок добра» підшефним «СОС Дитячі Містечка Україна»

Уже декілька років поспіль Фокстрот підтримує благодійний фонд «СОС Дитячі Містечка Україна». Щопівроку компанія звітує про пожертвувані покупцями кошти з прозорих скриньок, що встановлені на касах кількох столичних магазинів. 

На початку березня співробітники благодійної організації «СОС Дитячі Містечка Україна» навідалися до чотирьох магазинів Києва: на вул. А. Мішуги, 4 (ТРЦ «Піраміда»), вул. Визволителів, 17, вул. В. Гетьмана, 6 (ТРЦ «Космополіт») та вул. В. Антоновича, 50. Інкасація вмісту скриньок у цих магазинах показала, щосилами покупців вдалося зібрати 9591,30 грн. Ці кошти будуть направлені на закриття творчих потреб дітей, які проживають у прийомних сім’ях у СОС Дитячому Містечку Бровари. 




– Дякуємо Фокстрот і сотням небайдужих покупців, які підтримують наші ініціативи посильними внесками. Ми допомагаємо дітям з родин у важких життєвих обставинах та дітям-сиротам. Наша організація працює задля попередження сирітства в Україні, розвитку сімейних форм виховання для дітей, позбавлених батьківського піклування та підтримки молоді, яка виходить з-під опіки. У своїй роботі ми приділяємо значну увагу психологічній реабілітації та розвиваючим заняттям. Кожен може долучитися та підтримати нашу роботу! – зазначила Наталія Галдєєва, фахівець з корпоративної соціальної відповідальності БФ «СОС Дитячі Містечка Україна».

Тимчасово бокси для благодійних пожертвувань у зазначених магазинах мережі Фокстрот будуть відсутні, оскільки також потребують оновлення. Втім, допомогти можна й іншим способом, відправивши СМС на номер 88070 (10 грн для абонентів Lifecell, Vodafone Україна, Київстар та ТриМоб). Адже саме завдяки спільній підтримці 16-річної діяльності БФ СОС Дитячі Містечка в Україні більше 250 дітей отримали нові родини, понад 5000 дітей залишилися у рідних сім’ях та отримують належне батьківське виховання та більше 80 тис. дітей та дорослих отримали допомогу. 


 -Для нас важливо бути частиною цієї благородної, необхідної для суспільства та, передусім, для дітей, справи. І приємно, що до наших ініціатив продовжують приєднуватися покупці, залишаючи часточку своєї душі у скриньках добра, – додав Олексій Зозуля, директор мережі Фокстрот. – Сподіваємося, що зібрані кошти стануть гідним внеском для придбання матеріалів з арт-терапії для дітей, які проживають в прийомних сім’ях та дитячих будинках сімейного типу в СОС Дитячому Містечку Бровари.

Раніше прес-служба повідомляла, що наприкінці 2019 року з нагоди святкування 70-річного ювілею SOS Children's Villages International, заснованої в Австрії, бренд Фокстрот вручив благодійному фонду «СОС Дитячі Містечка Україна» цінний сертифікат на проведення майстер-класу для батьків-вихователів та вихованців СОС Дитячого Містечка Бровари протягом 2020 року.

ГКФрозвиває бренди