Он-лайн сервіс «Кредит по-домашньому» запрацював у 22 містах

Омніканальний ритейлер Фокстрот запустив нову послугу “Кредит по-домашньому” та за участю банків-партнерів розширив можливості споживчого кредитування в онлайн.

Суть послуги – оформлення кредитного договору на покупку безпосередньо вдома. У партнерстві з «Альфа-Банком» при купівлі товару на умовах споживчого кредитування в інтернет-магазині Фокстрот організував безпечну доставку документів для їх підписання вдома у покупця.


Даний сервіс доступний у 22 містах країни: Київ, Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кропивницький, Кременчук, Кривий Ріг, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці (детальніше – на foxtrot.ua). У планах компанії – масштабувати послугу «Кредит по-домашньому» в інших населених пунктах із залученням максимальної кількості банків-партнерів.


– Запит на таку опцію в онлайн-кредитуванні існував і раніше. Зважаючи на сьогоднішні реалії, надзвичайно важливо в умовах самоізоляції українців забезпечити їм можливість покупки техніки в кредит, не залишаючи меж власної оселі. Наш з «Альфа-Банком» досвід у споживчому кредитуванні стане запорукою якісного кредиту по-домашньому, – зазначив Руслан Дорошенко, начальник відділу розвитку та управління додатковими сервісами компанії Фокстрот.

Для оформлення «Кредиту-по домашньому» необхідно зробити декілька кроків:
  1. Обрати в інтернет-магазині foxtrot.ua бажаний товар та форму оплати кредиту.  
  2. По тому підтвердити заявку для оформлення кредиту та повідомити про підписання кредитного договору за визначеною покупцем адресою (під час дзвінка оператора колл-центру).
  3. Отримати повідомлення про позитивне рішення банку й очікувати кур’єра для підписання документів вдома. Наприкінці покупець має знайомитися з документами та підписати їх.
  4. Погодити з оператором колл-центру зручний час і спосіб доставки придбаного товару. 
Зазначимо, на початку 2000-х Фокстрот одним із першим на ринку роздрібних продавців побутовою технікою та електронікою запровадив продаж товарів на умовах споживчого кредитування. Також компанія – серед «піонерів» у підключенні у травні 2014 року онлайн-сервісу оплати частинами при покупці побутової та електронної техніки.

ГКФрозвиває бренди