Подарунки до 17-річчя е-майданчика Фокстроту та знижки до -60%

15 травня foxtrot.com.ua святкує День народження. На доказ того, що останні 17 років онлайн платформа була справжнім драйвером розвитку і інновацій у власній торговельній мережі, ми ділимося з вами інформацією про самі "смачні" святкові знижки.

Тадам! У період з 15 по 27 травня покупці можуть розраховувати на знижки до 60% на найпопулярніші моделі електроніки і побутової техніки. Між тими, хто купував в інтернет-магазині і виконав умови акції, буде розіграно три 55-дюймових смарт-телевізора HISENSE H55B7300.


А ще Фокстрот приготував цілий феєрверк святкових знижок. Як це виглядає на практиці? Нова ціна популярного 43-дюймового телевізора SAMSUNG UE43NU7090UXUA – 9999 гривень. Стара була 12999 гривень. Переконливо? Ще б пак! Крім економії володар такого телевізора насолоджується чітким зображенням на екрані 4K UHD, точною передачею деталей в найяскравіших сценах та інтелектуальною системою управління смарт-ТВ.

Для того, щоб ви отримали ще більше задоволення від зображення на екрані, додайте до ТВ-перегляду трохи кави! А ось і акція для кавомашини DELONGHI ECAM 353.75.W: знижка на цю позицію в Фокстроті сьогодні 32%.

А тепер чимось займіть свою дитину, поки п'єте каву і насолоджуєтеся сценами на екрані. Для навчання та гейминга у нас є чудовий ноутбук ACER Aspire 3 A315-55G-3046 Black. Сьогодні він коштує 12999 гривень. Замість старих 14999. Особливість моделі – знижує навантаження на очі користувача, тому ваш школяр без шкоди для здоров'я витримає онлайн-школу.

Швидше приєднуйтесь до святкування 17 річчя інтернет-магазину Фокстроту foxtrot.com.ua! Відзначаємо свято з нами – робимо собі подарунки за найкращою ціною!

ГКФрозвиває бренди