Колеги з ГКФ привітали письменницю Тетяну Цой відеороликом

Місяць тому, у квітні 2021 року у видавництві “Білка” народилася нова книга української письменниці Тетяни Цой “Мені байдуже, що люди скажуть. Сестри”. Цей твір є продовженням вже відомої родинної саги «Мені байдуже, що люди скажуть» (2020).

Родинна сага розкриває тему сімейних цінностей українців у радянські часи 50–60-х років минулого століття. Авторка занурює читача у життя головної героїні – української вчительки Люсі та долі її чотирьох дочок (тому продовження має назву попередньої книги, але з підзаголовком “Сестри”). Історії кохання та зради тим виразніше, що темніше тло повільного гниття радянської системи у часи так званого “застійного періоду”.


У вже у травні колеги з ГКФ підготували відео, в якому показано, як щойно надруковану книгу Тетяни Цой доставили в офіс, де авторка працює корпоративним секретарем. Перший примірник книги Тетяни Цой вже отримав найпалкіший поціновувач творчості авторки – син Тетяни. А ось наступні примірники чекають зустрічі з читачами у видавництві “Білка” та на сайті Foxtrot.ua.

ГКФрозвиває бренди