Як Фокстрот подбав про безпеку покупців у потенційно “червоних” регіонах

Магазини торговельної мережі Фокстрот працюватимуть в усіх населених пунктах присутності бренду. Задля цього посилено виконання вимог безпечного відвідування та здійснення покупок згідно Постанови уряду №1236. Тим, хто залишається вдома, пропонуємо зробити онлайн замовлення на сайті FOXTROT.UA зі швидкою доставкою

Мережа Фокстрот заздалегідь подбала про безпеку покупців у час підвищення захворюваності на COVID-19. Карантинні вимоги у жовтні 2021 року посилено, тому магазини компанії працюватимуть відповідно до Постанови КМУ №1236 від 09.12.2020 р.. Це потрібно, аби надавати покупцям якісний сервіс через звичні канали взаємодії у максимально безпечному режимі.


7 причин купувати у Фокстрот:

  • працівники магазинів пройшли вакцинацію;
  • магазини мережі присутні 90 містах країни;
  • 165 традиційних цегляних магазинів та потужний інтернет-магазин foxtrot.ua, який відкрито 24/7;
  • доставлення замовлень, які було здійснено в інтернеті, у понад 28 тис. населених пунктів країни;
  • передбачена можливість безконтактної оплати товарів, а також кредитування купівлі техніки;
  • товар можна оформити в один клик та забрати в одному з 7 тис. поштоматів Нової пошти;
  • товар, який обрано на сайті, можна забрати в магазині за 3 хвилини (самовивіз).
– Торгова мережа Фокстрот зробила все можливе, аби під час нової хвилі експансії Covid-19 захистити відвідувачів традиційних магазинів та користувачів інтернет-магазину FOXTROT.UA в процесі здійснені купівлі та отримання товару. Тому просимо з розумінням поставитися до виконання нами вимог МОЗ. Адже таким чином ми, разом з вами, запобігаємо розповсюдженню вірусу, – зазначили у пресслужбі ритейлера.

Довідка: Фокстрот – український бренд. На балансі бренду 27 років роботи та 12 млн. лояльних покупців. Є найбільшим в Україні ритейлером за кількістю традиційних (цегляних) магазинів цифрової та побутової техніки – 165 магазинів у 90 населених пунктів України. Плюс – офіційний інтернет-магазин бренду FOXTROT.UA. Для покупців діє кешбек-програма ФоксFan, завдяки якій люди мають змогу заощадити на кожній наступній покупці.

ГКФрозвиває бренди