Фокстрот готовий до активної участі в тендерних закупівлях техніки

Ритейлер оголосив, що готовий брати участь в державних та комерційних закупівлях в якості постачальника побутової та комп’ютерної техніки

У середині червня Фокстрот поновив роботу відділу тендерних продажів і готовий брати участь у будь-яких тендерах по техніці. Найбільший ритейлер електроніки з перших днів війни вносить свій вклад в перемогу над окупантом.

Бренд Фокстрот посів свідому позицію: під час воєнного стану необхідно продовжувати живити економіку України, підтримувати обіг гривні. Відповідальні фахівці відстежують закупівельні нововведення чинного законодавства, щоб у будь-який момент відреагувати на той чи інший запит щодо проведення закупівлі техніки.


– Ми готові брати участь в державних та комерційних тендерних закупівлях в якості постачальника побутової та комп’ютерної техніки за кращими умовами та доступними цінами, – розказали в компанії про свої плани. – Чим швидше замовники зможуть закуповувати все необхідне, тим міцніше буде наша економіка, тим швидше наші захисники виженуть рашистських окупантів з української землі.

Контактна особа – Дмитро Чорток, керівник профільного відділу мережі Фокстрот: моб. 096 122 72 72, Chortok-D@foxtrot.ua

Нагадаємо, мережа Фокстрот з перших днів нападу росії на Україну відновила роботу інтернет-магазину, а це понад 90 магазинів, відкрила 16 точок видачі онлайн-замовлень.

Після втрату центрального складу в Гостомелі, що згорів під час бойових дій, всередині квітня запущено нові складські потужності у Львові. У травні – залучено партнерські складські приміщення. Налаштовані нові ланцюги поставок товару.

Разом з тим, компанія вже з другого дня війни почала надавати благодійну допомогу українських захисникам у вигляді побутової та електронної техніки. Сума такої допомоги для ЗСУ, рятувальників, тероборони, медичних закладів та гуманітарних штабів складає 9,5 млн грн. Адже нинішня ситуація потребує згуртованості та зібраності.

Працюємо на перемогу! Слава Україні та ЗСУ!

ГКФрозвиває бренди