Допомога 14 сім’ям з Київщини – результат благодійної акції волонтерського руху ГКФ «Хочу допомогти»

19 липня корпоративні волонтери з головного офісу Групи компаній Фокстрот передали речі та товари першої необхідності мешканцям Київської області, житло яких було зруйноване внаслідок повномасштабного військового вторгнення росії на територію України

Корпоративні волонтери відвідали сім’ї, які постраждали від російських окупантів, щоб передати зібрані речі. Колеги подолали 250 км, відвідали 6 сіл та містечок (м. Макарів, с. Ситняки, с. Копилів, с. Калинівка, с. Липівка, с. Кодра) допомогли 14 сім’ям. Зусиллями працівників головного офісу і київських магазинів мережі Фокстрот, а також компаній «Юг-Контракт» і УК ГКФ вдалось зібрати близько 30 кг продуктів (крупи, олія, цукор, борошно), 10 кг корму для тварин, засоби гігієни, одяг та взуття, дрібну побутову техніку, посуд і кухонне приладдя (сковорідки і каструлі), іграшки і дитячі книжки.

На збір допомоги співробітники компаній ГКФ витратили 2 тижні. Пунктами збору стали головний офіс ГКФ на Дорогожицькій, 1 та всі київські магазини мережі Фокстрот.



Також до збору долучилась мережа «Фокстрот», додавши кухонне приладдя, якого не вистачало за запитами, а Управляюча компанія ГКФ забезпечила логістику, надавши корпоративне авто для розвезення речей селами і містами.


Корпоративний рух «Хочу допомогти» започаткований в ГКФ у серпні 2014 року співробітниками Управляючої компанії ГКФ у відповідь на агресію росії щодо Криму, Луганщини та Донеччини. Рух був підтриманий співробітниками інших компаній Групи, усі разом ми здійснили 70 волонтерських акцій на допомогу ЗСУ, волонтерам та колегам – тим, хто потребував допомоги.

ГКФрозвиває бренди