Кисень – теж зброя: апарати від засновників ГКФ допомагатимуть медикам на передовій

Геннадій Виходцев, співзасновник бренда «Фокстрот» передав техніку для мобільних військових шпиталів, що рятують життя поранених українських захисників та захисниць під Краматорськом та Покровськом

1 серпня в центральний офіс Групи компаній Фокстрот приїхали волонтери БФ «Центр спасіння життя», аби забрати з Києва та перевезти на схід України два медичні концентратори кисню. Ці апарати допоможуть військовим лікарям у порятунку наших воїнів, що захищають країну в найгарячіших регіонах. Вже наступного дня після зустрічі з волонтерами з мобільних шпиталів в Донецькій області в ГКФ отримали повідомлення: «Техніку отримали, дякуємо!».

– Буду щасливий, якщо кисень, вироблений цієї технікою, допоможе медикам вигравати боротьбу за життя поранених українців, – сказав Геннадій Виходцев, голова Ради засновників Групи компаній Фокстрот. – Дякую волонтерам «Центру спасіння життя», що взялися доставити в гарячий регіон нашу допомогу.


Як повідомили у компанії, партнерство "Фокстрота" з Центром почалося на початку війни. В березні компанія допомогла смартфтонами волонтерам Центра, які вивозили із окупованих районів Чернігівщини цивільних українців та поранених військовослужбовців. Наразі Центр активно допомагає мобільним шпиталям на сході України із вивозом поранених захисників зі сходу в лікарні України та доставив кислородні концентратори від засновників ГКФ медикам на передову.


Нагадаємо, у перші три місяці війни росії проти України Геннадій Виходцев як засновник бізнесу долучився до логістики 100 тонн гуманітарного вантажу в Україну з Європи, організованої волонтерами закарпатського «Гуманітарного Центру «Міжгір’я». А в липні 2022 року всеукраїнський ритейлер Фокстрот звітував, що з початку війни надав захисникам безкоштовних гаджетів та побутової техніки на суму понад 10,5 млн грн.

ГКФрозвиває бренди