Геннадій Виходцев: ця нагорода – не особиста, а колективна

У січні 2023 року у вінницький «Фокстрот» на вул Коцюбинській, 78 прийшли представники командування ЗСУ і принесли відзнаки від вищого військового керівництва нашої держави лідерам Фокстрота – Геннадію Виходцеву та Олексію Зозулі – за допомогу Збройним Силам України

В.о. директора магазина «Фокстрот» у Вінниці Сергій Краснощока прийняв відзнаки та документи на них і передав на Київ, у центральний офіс ГК ФОКСТРОТ.


У Наказі Міністра оборони України Олексія Резнікова йдеться про відзнаку Геннадія Виходцева – голови Ради засновників Групи компаній Фокстрот медаллю «За сприяння Збройним Силам України». Нагорода видана «за значний особистий внесок у справу розвитку Збройних Сил України, плідну та самовіддану співпрацю з Міністерством оборони України по захисту територіальної цілісності України».


У цей же день вінницький Фокстрот прийняв ще один пакет документів. Наказом головнокомандуючого Збройних Сил України Валерія Залужного від 6 січня 2023 року відзначено ще одного лідера «Фокстрота – Олексія Зозулю знаком «За сприяння війську».


– Високі відзнаки – це нагорода всьому колективу бізнесу, який вистояв, працює і допомагає воїнам ЗСУ здобувати перемогу, – побачив символізм у посередництві вінницького «Фокстрота» в передачі відзнак на Київ голова Ради засновників ГК Фокстрот Геннадій Виходцев. – Подяка усім «фокстротівцям», хто, крім поточної роботи по розвитку бізнеса, живить роботу корпоративного штаба «Допомога нашим». За час війни ми отримали слова подяки від захисників України на різних рівнях – відтепер маємо високу оцінку роботи нашої компанії від вищого військового керівництва України.


Нагадаємо, на початку війни засновники ГК ФОКСТРОТ та менеджери бізнеса створили корпоративний штаб «Допомога нашим». За 11 місяців війни «Фокстрот» видав техніки на запити захисників країни та волонтерів на 13,2 млн грн. З них майже на 1,5 млн. грн. техніки було передано підрозділам Повітряних сил України, які й ініціювали відзнаку «фокстротівців».

ГКФрозвиває бренди