Фото-залп від ППО на честь «Фокстроту»: листівку від черкаських захисників неба отримали співзасновники ГКФ

«Дякуємо Валерію Маковецькому та Геннадію Виходцеву за плідну співпрацю та посильну надану допомогу нашій військовій частині, а відповідно за внесок в укріплення обороноздатності Збройних Сил України задля захисту нашої Батьківщини», – написав командир військової частини сил ППО на полотні, де була зафіксована робота української протиракетної установки


У травні 2023 року співробітники корпоративного штабу «Допомога нашим» організували передачу техніки від «Фокстроту» на суму 158 тис. 629 грн. для допомоги протиповітряній обороні.

Всього за час війни «Фокстрот» зміцнив українські Повітряні сили на 250 одиниць техніки для системи ППО.

«Наші ноутбуки, смарт-телевізори, телефонія стали частиною системи ППО України, і ми віримо, що допомога технікою від «Фокстроту» важлива для ефективності Повітряних сил України та споріднених військ, які захищають небо України», – говорить голова Ради засновників Групи компаній «ФОКСТРОТ» Геннадій Виходцев.


Згідно з офіційними даними, ще у жовтні 2022 року ефективність сил протиповітряної оборони України становила від 64% (за даними Генштабу України), а вже у грудні минулого року цифра сягнула 85-90% (за оцінкою Центру військово-правових досліджень).

За час від початку війни збільшилася кількість систем ППО, що передані Україні світовими партнерами для захисту незалежності України.

А, значить, збільшилася необхідність в гаджетах для управління новою протипоповітряною зброєю.

За час повномасштабного вторгнення росії в Україну ритейлер «Фокстрот» передав Силам оборони України та волонтерам техніки на 15 млн. 398 тис.грн. з них 1,5 млн. грн. – силам протиповітряної оборони України.

Нагадаємо, що у лютому 2023 року голова Наглядової ради мережі «Фокстрот» Валерій Маковецький був нагороджений пам’ятним нагрудним знаком «За сприяння Повітряним Силам Збройних Сил України» від імені командувача повітряних сил Збройних сил України генерал-лейтенанта Миколи Олещука.

ГКФрозвиває бренди