Відкриття нового магазину Фокстрот у ТЦ Apollo у Дніпрі

15 липня відбулося відкриття нового магазину Фокстрот у м. Дніпро, що розташований у ТРЦ "Appolo" на вул. Титова 36. Новий магазин площею 882 м2, де торгова площа – 719 м2, привертає увагу своїм сучасним дизайном та широким асортиментом товарів

“Новий магазин у місті Дніпро став справжнім хабом технологій та інновацій, де кожен може знайти сучасну бажану техніку та аксесуари. Це крок уперед у покращенні клієнтського досвіду та забезпеченні більш ефективного обслуговування. Від початку війни відкриття кожного магазину має за мету звернути увагу покупців на ряд благодійних проектів, які ініціює та підтримує компанія”, – зазначив Олексій Зозуля, СЕО компанії.


У магазині покупці знайдуть широкий вибір смартфонів Samsung та останні моделі техніки Apple, а також аксесуари та супутні гаджети. Окрім можливості побачити та обрати собі сезонну техніку, зокрема кондиціонери та вентилятори, покупці можуть оформити безкоштовну доставку, домовитись про швидке встановлення та професійне обслуговування техніки.


У магазині представлено широкий вибір преміум-товарів та окрему ігрову зону для всіх геймерів. Для дітей та всієї родини створено окрему зону з іграми та розвагами.

Колектив магазина також пропонує долучитися до корпоартивної благодійної ініціативи "Збір задля справедливості", яка підтримує розвідувальні дрони підрозділу аеророзвідки «Foxtrot» аеромобільного батальйону 80 ОДШБ ЗСУ. Допомогти хлопцям відплатити та наблизити нашу перемогу може кожен, зробивши донат на «Пташок відплати».


Станом на сьогодні в мережі Фокстрот працює 119 магазинів, з них 4 – як точка видачі онлайн-замовлень. Так, 15 липня відбулося відкриття ще двох точко видачі: у Слов’янську та Краматорську.

ГКФрозвиває бренди