Відплата буде! Фокстрот разом з українцями зібрав на дрон для аеророзвідників

Завдяки залученості клієнтів і співробітників мережі Фокстрот та Групи компаній ФОКСТРОТ, що присвятили збір загиблому колезі, воїни з підрозділу Foxtrot 80-ї ОДШБ отримали потужний девайс для виконання бойових задач

Команда Фокстрот разом з благодійним фондом «Козак Драйв» та небайдужими українцями успішно закрила збір «На пташок відплати», а саме – на коптер DJI Mavic 3T Enterprise Thermal для легендарної 80-ї окремої десантно-штурмової бригади, де служив та загинув директор львівського Фокстрота Олег Маркович. Його побратими наразі боронять наші землі «на нулі», тож постійно мають потребу в дронах. А саме ця модель – незамінна для проведення розвідувальних операцій та коригування бойових задач в будь-який час доби.


Одним з перших до посилення бойової готовності підрозділу долучився сам Фокстрот, зробивши перший внесок у розмірі 100 000 гривень. Активну участь у процесі збору коштів взяли небайдужі покупці техніки, а також співробітники Групи компаній Фокстрот. Останні, в свою чергу, зробили спільний внесок у розмірі 30 000 гривень. Таким чином, за півтора місяці вдалося зібрати необхідну суму – 232 000 гривень і придбати необхідний девайс.

«Дякуємо кожному і кожній, хто підтримав нашу ініціативу і долучився до збору для наших бійців. Разом ми зробили гарну справу! Віримо, що такий подарунок значно полегшить роботу нашим воїнам, а окупант «на повну» відчує потужні удари справедливої відплати», – відзначив Олексій Зозуля, СЕО мережі Фокстрот.


На початку вересня придбаний квадрокоптер з рук в руки бійцю із підрозділу Foxtrot передали представники ритейлера у Львові – керівник групи роздрібних продажів №7 мережі Богдан Буца, директор Фокстрот у ТРЦ King Cross Leopolis Василь Довгун та команда магазину. Вже з наступного тижня безпілотник «служитиме» на східному напрямку, де тривають тяжкі оборонні та наступальні дії.

«Така небайдужість українців і залученість компанії Фокстрот – значна підтримка для нашого підрозділу і важливий внесок в перемогу. Бо кожен донат чи навіть репост про збір має значення. Як результат, маємо надійного помічника, який захищатиме і наших військових, і не дасть ворогу просунутися вперед», – додав Назар Древич, боєць з підрозділу Foxtrot з позивним «Sonik».


Нагадаємо, наприкінці червня мережа електроніки і побутової техніки Фокстрот у партнерстві з БФ «КОЗАК ДРАЙВ» ініціювала збір задля справедливості – «На пташок відплати». Збір названо в пам’ять про Олега Марковича, командира створеного ним же підрозділу аеророзвідки Foxtrot у складі 80-ї ОДШБ, колишнього директора магазину в м. Львів. Герой загинув 26 квітня 2023 року, виконуючи бойове завдання на Бахмутському напрямку. Компанія розділила прагнення захисників помститися ворогу за завданий біль та втрати, а також – підтримала бажання боротися в пам’ять про мужність своїх полеглих побратимів. Крім того, цьогоріч компанія відмовилася від гучного святкування Дня народження, а заощаджені кошти вирішили спрямувати на купівлю ще одного дрону для аеророзвідників з підрозділу Foxtrot 80-ї ОДШБ.

Загальна сума вартості техніки, яку Фокстрот уже передав на зміцнення Сил оборони України з початку повномасштабного вторгнення рф в Україну, складає 19 млн грн. А співробітники компанії, що захищають Україну (#ротаФокстрота), отримали від Фокстрота допомогу технікою на більше 0,5 млн. грн для виконання своєї бойової роботи чи підсилення своїх підрозділів.

ГКФрозвиває бренди